Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση ζητάν ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος και η κόρη του





ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ


Από 80 χιλ. ευρώ από τον Παράσχο Τσάνταλη και από 40 χιλ. ευρώ   από δημοτικούς συμβούλους και προέδρους τοπικών συμβουλίων  του συνδυασμού του (σύνολο 5)  από τον καθένα , ζητάν έκαστος, ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου Σταύρος Τουφεγγόπουλος και κόρη του , με αγωγή που κατέθεσαν εναντίον τους . Το θέμα αφορά δημοσίευμα  τους στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ  στο οποίο υποστήριζαν μεταξύ άλλων , ότι η κόρη του πρώην Δημάρχου κακώς επιδοτήθηκε , διότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε το γραφείο που είχε στην Αριδαία.
Η αγωγή επρόκειτο να συζητηθεί στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω της απεργίας των δικηγόρων αναβλήθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου 2016.
Να θυμίσουμε ότι στο ίδιο δημοσίευμα γινότανε λόγος για σειρά ατασθαλιών από πλευρά του πρώην Δημάρχου στον Δήμο Εξαπλατάνου. Για το σκέλος των κατηγοριών εκείνο , πρωτόδικα είχαν αθωωθεί. Στο εφετείο για το κομμάτι που αφορούσε την κόρη του πρώην Δημάρχου, η κατηγορία μετατράπηκε από συκοφαντική δυσφήμιση σε απλή δυσφήμιση.  
Και αυτό γιατί το δικαστήριο πείστηκε ότι η κόρη του Στ. Τουφεγγόπουλου ουδέποτε χρησιμοποίησε το γραφείο της στην Αριδαία το οποίο είχε μάλιστα ΜΗΔΕΝΙΚΗ κατανάλωση ρεύματος.
Η ίδια καταθέτοντας στο δικαστήριο , είχε πεί  μεταξύ άλλων ,ότι η εργασία της ήταν την ημέρα στον κάμπο και το βράδυ επεξεργαζότανε τα στοιχεία στο γραφείο της.Δεν μπόρεσε όμως να διακαιολογήσει τη μη κατανάλωση ρεύματος , αγόρευσε όμως στο δικαστήριο περί των επαγγελματικών της προσόντων και ικανοτήτων

Μάρτυρας –υπάλληλος του ΟΑΕΔ, κατέθεσε ότι την έβλεπε κάθε πρωί να πηγαίνει στο γραφείο της , το οποίο ήταν σχετικά  κοντά . Ψέμμα βέβαια ολοφάνερο.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι για ποιο λόγο ακόμα ο ΟΑΕΔ δεν έχει κινήσει την διαδικασία σε βάρος της συγκεκριμένης  για να επιστρέψει τουλάχιστον μέρος της επιδότησης , αφού αποδείχθηκε περίτρανα ότι παραβίασε τους όρους του προγράμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες , ήδη κινούνται διαδικασίες προς αναζήτηση ευθυνών και υπευθύνων για την περίεργη αυτή ολιγωρία.

23 σχόλια:

  1. ΣΥΓΚΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΦ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απύθμενο θράσος!!
    στην ηθική του(και όχι μόνο)κατάπτωση ο πρώην δήμαρχος παρασύρει και την οικογένεια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ολιγωρια εχει την ριζα της στην διαπλοκή...οι ένοχες υποθεσεις(των δικων τους ανθρωπων) που "ξεχνιουνται" στα συρταρια των καθε φυσης υπηρεσιων...
    ετσι οι "Τουφεκοπουλοι-Κρουεζηδες" αυτης της χωρας συνεχιζουν να προκαλουν και να συκοφαντουν... αλλα να ξερουν πως καπου εκει κοντα κυκλοφορει και η Κολαση του Δαντη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίζεις να εκτίθεσαι Τουφεγγόπουλε,βρες μια γωνιά και κρύψου μπας και ξεχαστείς λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΦΑΚΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕ ΜΟΝΟ ΚΕΡΙΑ.
    ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ebale kai tin kori tou sta kolpa !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ:ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΦΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΡΙΖΕΙ Ο ΑΜΑΞΑΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΤΑΗ ΤΟΥΦ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΟΥ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ. ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΤΕΡΑΣ Ε:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΦΥΤΕΨΕΙ" ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ;
    ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να πάρουν τις ευθύνες τους και οι αντιδήμαρχοι του Τουφεγγόπουλου που κάναν ότι δήθεν δεν γνώριζαν, όπως ο Χουρσόγλου. Δεν φτάνει η τεράστια άγνοια που έχει για την λειτουργία του Δήμου, παριστάνει ότι δεν γνωρίζει κιόλας τι συνέβαινε....ο εισαγγελέας να τον καλέσει να καταθέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΙΣΧΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΗΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΣΙΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατα πατερα και η κορη; Ντροπη τους. Ολοι ηξεραν. Ολοι ετρωγαν απο τα κλεμμμενα. Γιατι ηταν πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε Σταύρο σε ποιανού χωράφια δούλευε η κόρη σου, και τι δουλειές έκανε στα χωράφια ραδίκια μάζευε ; ανάθεμα με αν η κόρη σου γνωρίζει τους μισούς από τους Κωνσταντινιώτες και αν την γνωρίζουν οι άλλοι μισοί . ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα δεν ντρεπεστε κυριε Τουφεγγοπουλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. EINAI ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ. ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΡΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΙΝΑ...... ΤΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα κερια ηταν σπαρματσετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο νυν δημαρχοος και οι συναυτω θα παρουν θεση για τα κλεμενα; Που πρεπει να επιστραφουν στους δημοτες του πρωην δημου Εξαπλατανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΝΥΝ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΦ. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΤΕ.

      Διαγραφή
  21. Ενα επιδομα του οαεδ μια μικρη προικα ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)