Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Διπλάσιάζονται τα αρδευτικά τέλη στον Δήμο Αλμωπίας



Στον διπλασιασμό των αρδευτικών τελών με ελεύθερη ροή από 4 σε 8 ευρώ αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας.
Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση της μείζονος αντιπολίτευσης και του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης του Δημάρχου Χρήστου Χουρσόγλου , οι οποίοι και καταψήφισαν τη σχετική πρόταση.
Ο τελευταίος μάλιστα  επιτέθηκε σφοδρά κατά του Αντιδημάρχου Γιώργου Τσιμτσιρίδη , που εισηγήθηκε το θέμα . Τον χαρακτήρισε μάλιστα Τόμσεν του ΔΝΤ
«Ούτε ο Τόμσεν του Δ.Ν.Τ. δεν θα πρότεινε αύξηση 100% , είπε χαρακτηριστικά.
Αργότερα ο Γ. Τσιμτσιρίδης ανταπάντησε , λέγοντας ότι «δεν θα το παίξει ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΕΖΑ»
Ο Δ. Πασόης κατηγόρησε την Διοίκηση ότι αντί να προχωρήσει στην είσπραξη των βεβαιωμένων τελών , προχωρά σε αυξήσεις. Κάλεσε την διοίκηση να αναζητήσει πιο δίκαιες και ρεαλιστικές λύσεις.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος μεταξύ άλλων είπε , ότι αυτό ήταν και απαίτηση του συνόλου των αγροτών .
  Oι πρόεδροι της Ίδας και της Κωνσταντίας Γιάννης Βένου και Αντώνης Κωνσταντινίδης αντίστοιχα,  εμφανίστηκαν  με έντονο τόνο δυσαρεστημένοι και αντίθετοι , γιατί δεν ζητήθηκε η γνώμη τους .



Δεν έλειψαν και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ του Δ. Μπίνου και Δ, Πασόη , καθώς υπήρχαν εκατέρωθεν κατηγορίες για εγκατάλειψη του κάμπου.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας Μπούλης Ταρασίδης , δήλωσε ικανοποιημένος από τα έργα στον κάμπο , επί θητείας Δ. Μπίνου. Τάχθηκε όμως κατά των αυξήσεων 


Υπέρ της αύξησης ψήφισαν

 Χρήστος Μπάτσης ,Γιώργος Γούδης , Γεώργιος Σαββίδης, Σίμος  Σωτηριάδης  Γεώργιος Τσιμτσιρίδης   Γιώργος Χατζηγιαννίδης  Δημήτρης Βέσκος Χρήστος Δόντσος  Χρήστος Γεωργίου Γιάννης Ρώσσης Κώστας Ζαχαριάδης Απόστολος Ουργαντζόγλου Στέφανος Αβραμίκας Γιάννης Κετικίδης  και Ανδρέας Κόγιος


ΚΑΤΑ ψήφισαν

 Χρήστος Χουρσόγλου , Δημήτρης Πασόης, Κατερίνα Μπαγκή , Γιάννης Ιωαννίδης , Μιχάλης Μπογδάνης , Δέσποινα Καλδερεμτζή ,Δημήτρης Ασβεστόπουλος 



ΑΠΟΝΤΕΣ
Μαρτίνα  Ζιάκα, Τάσος  Θεοδωρίδης,  Κώστας Νικολαΐδης, Νίκος Παρούτογλου και Γεωργία Αμπάρη

   


3 σχόλια:

  1. ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγα λαθος να αυξησει τα τελη αρδευσης ο Δημος σε μια τοσο δυσκολη περιοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόση ομίχλη στο δημαρχιακό μέγαρο. Ο βασιλιάς είναι κλεισμένος στο παλάτι με μόνο σύμβουλο τον καθρέφτη του. Αλλιώς δεν εξηγείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)