Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Η Αλμωπία που ενώνει, δεν τελειώνειΑθάνατος παραμένει όπως φαίνεται  ο συνδυασμός του Τάκη Μπίνου «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ».

Ο ΥΠΟΨ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΚΚΕ ΡΙΖΟΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ σε ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ στην ΠΕΛΛΑ 


       Στην Πέλλα θα βρεθεί το Σάββατο 3 Μάη ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ομοσπ.Αγρ.Συλλόγων Ν.Λάρισα & μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων στις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις Ρίζος Μαρούδας.

Επίσκεψη Δ. Χαραλαμπίδου στα Γιαννιτσά Την Παρασκευή 2 Μαΐου, η υποψήφια Περιφερειάρχης της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας ( ΣΥΡΙΖΑ) της Κεντρικής Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, με το υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κελεσίδη Παύλο θα επισκεφθούν την περιοχή των Γιαννιτσών. Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθεί ως εξής:

Προσοχή στις πληρωμές με το internet


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τις εταιρείες - επιχειρήσεις, που έχουν έδρα την χώρα μας και δραστηριοποιούνται εμπορικά στην ημεδαπή ή/και στην αλλοδαπή, προκειμένου να εντείνουν την προσοχή τους στις διαδικασίες πληρωμών, που γίνονται μέσω των Τραπεζικών Ιδρυμάτων.

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»στην ΈδεσσαΟ Πολιτιστικός Σύλλογος «ΒΑΡΟΣΙ» Έδεσσας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος GRUNDTVIG: «Rivers: an opportunity for promoting employment and local sustainable development», διοργανώνει από 3/5 έως 7/5, μέρες έκφρασης και δημιουργίας, με εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας και γραφιστικής .

Ο όμιλος επιχειρήσεων Ν. Βάκκος στην Δωροθέα
  Το λίγο ταϊμ-άουτ που ξέκλεψε ο «όμιλος επιχειρήσεων Ν. Βάκκος», το αξιοποίησε στην Δωροθέα,

Η πρωτομαγιά στον Παράδεισο
Όλους τους έδεσε κάτι κοινό την πρωτομαγιά στον μικρό Παράδεισο στο Λυκόστομο. Το ωραίο περιβάλλον , τα γάργαρα νερά και φυσικά οι λιχουδιές .

Χάρηκαν την πρωτομαγιάΠαρά τα μικρά καψόνια του καιρού ο κόσμος απόλαυσε την πρωτομαγιά.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Α .ΔΑΝΑ

Όνομα:            ΑΡΓΥΡΙΟΣ
Επώνυμο:       ΔΑΝΑΣ
Όν. πατρός: Σταύρος Δανάς το γένος Χατζημηχαλάκη
Όν. μητρός: Αναστασία Μυροφορίδου το γένος Ακριτίδη


Πανεδεσσαϊκός - ΑΓΕ Πιερίας 44-41 
Με νίκη συνέχισε την εξαιρετική της φετινή πορεία η ομάδα μίνι κοριτσιών του Πανεδεσσαϊκού αντιμετωπίζοντας την ΑΓΕ Πιερίας της παλιάς δόξας του Άρη Γιώργου Χρυσανθόπουλου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ Α.Δ.Α.Κ.Α. 
                                                                          
ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Παράλειψη ονομάτων από το ψηφοδέλτιο του Δ. ΜπίνουΕκ παραδρομής δεν δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Ν. Πέλλας  ορισμένα ονόματα . Πρόκειται για τους

Πολλοί Προμαχιώτες στην ομιλία του Ανδρέα Κόγιου
Την πρώτη επίσημη δημόσια ομιλία πραγματοποίησε ο Ανδρέας Κόγιος, επικεφαλής του συνδυασμού Α.Δ.Α.Κ.Α. στο κέντρο νεότητας Προμάχων παρουσία πολλών κατοίκων του χωριού.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ


ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

7-21