Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Ετήσια Γενική Συνέλευση Απόλλωνα Κρ. Βρύσης 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ    Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 ΙΟΥΝΙΟΥ
και ώρα 8:00 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

  Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι :

Ανάρτηση μητρώων και πινάκων δικαιούχων και παρόχωντου προγράμματος διαμονής σε

παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2015

Εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή των Εθνομαρτύρων Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγκα
Στο χώρο που μαρτύρησαν ο Καπετάν Άγρας και ο Αντώνης Μίγκας και στην Τοπική Κοινότητα Καρυδιάς, όπου βρίσκεται και ο επισκέψιμος χώρος για τον Μακεδονικό Αγώνα,

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου ΑλμωπίαςΣυνεδριάζει τη Τετάρτη 10 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας στις 20.00΄με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΕΕΡΦΑ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΜΠΑΚΑΛΑΚΗ

Με εμφανή την διάθεση των δικαστών να προχωρήσουν με κάθε τρόπο σε εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε την Δευτέρα 8 Ιούνη η δίκη του αντιφασίστα Χ. Μπακαλάκη στα Γιαννιτσά.

Σύγκλιση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Πέλλας   
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του N.3013/2002 «Αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας» (ΦΕΚ 102/Α/2002).
2. Τις διατάξεις του N.3852/2010 «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης» (ΦΕΚ 87/Α/2010).

Εξετάσεις των Φαρμακοποιών 

Από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ανακοινώνεται ότι :

«Εξετάσεις χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων»
Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας ανακοινώνεται ότι όσοι παραγωγοί θέλουν να αποκτήσουν πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων θα πρέπει να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα για να δηλώσουν συμμετοχή.

Εορτασμός «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας»Ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων» πραγματοποιήθηκε την 07-06-2015 το πρωί, στις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα:

Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων

   
Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας που συνεδρίασε στις 5,6 και 7 Ιουνίου 2015 στη Λαμία, υπό την προεδρία του Προέδρου της,  Βασ. Αλεξανδρή,  Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας,  ασχολήθηκε με όλα τα τρέχοντα, κρίσιμα θέματα που αφορούν τους Δικηγόρους και την απονομή της Δικαιοσύνης.

το Δήμο Πέλλας το πρώτο βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 για τη Βελτίωση Ποιότητας Ζωής στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ! 


 Ο Δήμος Πέλλας βραβεύτηκε από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY για τις περιβαλλοντικές του δράσεις .

7-21