Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Μοτοσικλετιστές απ όλη την Ελλάδα στα Λουτρά ΠόζαρΜοτοσικλετιστές απ΄ολη την Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να συναντηθούν στην

Περιοδεία Γ. Σαχινίδη στην Πέλλα: Συναντήσεις με τοπικούς φορείς
 

Συναντήσεις με εκπροσώπους κυνηγητικών συλλόγων, με το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείο Γιαννιτσών και με παραγώγους κερασιών είχε ο βουλευτής Πέλλας, Ιωάννης Σαχινίδης.«Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος από τον Δήμο Έδεσσας»Ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στην παγκόσμια ημέρα για το Περιβάλλον την Κυριακή 5 Ιουνίου με μία σειρά εκδηλώσεων που ξεκινούν από τις 6 το απόγευμα στο Πάρκο Μικρών Καταρρακτών και στην Πλατεία Στουγιαννάκη και ολοκληρώνονται στις 8:30 το βράδυ.

Να αρθούν οι τουρκικοί δασμοί σε βάρος των ελληνικών αγροτικών προϊόντων»
  «Πρέπει άμεσα να αρθούν οι τουρκικοί δασμοί σε βάρος των ελληνικών αγροτικών προϊόντων»
Ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, ο Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο πρώην  Υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Λέσβου Αθανασίου Χαράλαμπος κατέθεσαν την παρακάτω Ερώτηση.
                                                Αθήνα, 01 Ιουνίου 2016
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ τους κ. Υπουργούς:  1. Οικονομικών
                                          2. Εξωτερικών
                                          3. Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
                                 

Ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Νότιας με το νερό

Αφού ταλαιπώρηε  εδώ και καιρό τους κατοίκους της Νότιας με το πόσιμο νερό , η ΔΕΥΑ  Αλμωπίας  κατάλαβε ότι μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση πρέπει να διαχωρίσει από το κεντρικό δίκτυο τις πηγές στις οποίες ανιχνεύτηκε περισσότερο αρσενικό από το κανονικό, ώστε το νερό  να γίνει πόσιμο.

Η Αναπαράσταση της Δίκης του Σωκράτη
«ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ»
στην Αρχαία γλώσσα, με ελληνικούς & αγγλικούς  υπέρτιτλους

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ»
Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 21:00

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ


Επιχειρηματικές επαφές στο πλαίσιο επίσκεψης της υφ. Ανάπτυξης Θ. Τζάκρη στην ΙταλίαΣυμφωνίες για συνεργασία ελληνικών με ιταλικές επιχειρήσεις και προώθηση ελληνικών προϊόντων στην ιταλική αγορά και τις άλλες διεθνείς αγορές, επιτεύχθηκαν κατά την επίσκεψη στη Ρώμη που πραγματοποίησε η υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού Θεοδώρα Τζάκρη, κατόπιν πρόσκλησης της Confiindustria (Ένωση Βιομηχανιών Ιταλίας).

(3)