Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Νότιας με το νερό





Αφού ταλαιπώρηε  εδώ και καιρό τους κατοίκους της Νότιας με το πόσιμο νερό , η ΔΕΥΑ  Αλμωπίας  κατάλαβε ότι μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση πρέπει να διαχωρίσει από το κεντρικό δίκτυο τις πηγές στις οποίες ανιχνεύτηκε περισσότερο αρσενικό από το κανονικό, ώστε το νερό  να γίνει πόσιμο.

Πλήρης ανευθυνότητα και έλλειψη σοβαρότητας από την ΔΕΥΑ , που έχει κάνει εδώ και καιρό τον βίο αβίωτο  στους κατοίκους της Νότιας.
Μάταια οι κάτοικοι προσπαθούσαν να βρουν κάποια άκρη Την Πέμπτη 26/5 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Αλμωπίας, με την παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α., του Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α. και την συμμετοχή του Προέδρου της Τ.Κ. Νότιας Φώτη Λαζαρίδη και κατοίκων του χωριού. Εκεί ακούστηκαν όλες οι απόψεις και οι προβληματισμοί, για ένα πρόβλημα που  τους  ταλαιπωρεί τους πολίτες κυρίως τα δύο τελευταία χρόνια
Την περασμένη Παρασκευή 27/5 ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. μαζί με τον Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α. επισκέφθηκαν τη Νότια όπου συζήτησε με αρκετό κόσμο. Αμέσως μετά, μαζί με κατοίκους του χωριού που γνωρίζουν την περιοχή, πήγαν  διάφορες πηγές που βρίσκονται στον ορεινό όγκο της Νότιας, ώστε να γίνει λήψη δείγματος με στόχο την εύρεση μιας οριστικής λύσης.

3 σχόλια:

  1. Ποιο γελοίοι δεν υπήρχαν δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν ποτέ.Γελοίοι και γλοιώδεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι σου φάνηκαν γελοίου?? επειδή ανέβηκαν στη Νωτια για να δουν τις πηγές?εεσυ που εισαι ευφυής τι θα κανες περισσότερο?.

      Διαγραφή

(3)