Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ 3-1



 
 

Έχασε ο ΠΑΟΚ μέσα στα  Γιάννενα από τον ΠΑΣ ΜΕ 3-1


ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

ΠΓΔΜ: Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τον αριθμό των μεταναστών



Η ΠΓΔΜ δεν μπορεί να διαχειριστεί τον διογκούμενο αριθμό μεταναστών που εισέρχονται καθημερινά στο έδαφός της, έστω και αν αυτοί περνούν «τράνζιτ», καθώς οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Μίτκο Τσάβκοβ.

Τον Αντώνη Μαρκόπουλο πήρε ο Αλμωπός




 
Στην απόκτηση του έμπειρου επιθετικού ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ προχώρησε ο Αλμωπός, ενισχύοντας και άλλο την επιθετική του γραμμή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης ,οι συστάσεις που συνοδεύουν τον παίκτη τα λένε όλα.Αγωνίστηκε στη ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ , ΠΑΦΟ,ΚΟΖΑΝΗ ,ΕΟΡΔΑΙΚΟ .Τη  τελευταία διετία  ήταν από τους κορυφαίους παίκτες και σκόρερ της ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στη Γ΄ΕΘΝΙΚΗ. Η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία κι έκλεψε τον παίκτη μέσα από τα χέρια ομάδων Γ΄ Εθνικής που επιθυμούσαν διακαώς  την απόκτηση του από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος πριν 5 μέρες από την ομάδα της ΦΛΩΡΙΝΑΣ. 

Ανοίγουν πληγές στον Δήμο Αλμωπίας




ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Αγνόησαν τον τέως Δήμαρχο Αλμωπίας στα ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ



Αρνητικά και άλλα σχόλια προκάλεσε το γεγονός ότι στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου   Λουτρακίου,το Σάββατο αγνοήθηκε επιδεικτικά ο τέως Δήμαρχος καιν νυν αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Πασόης , ο οποίος κατάγεται και μένει στο Λουτράκι .

Ήρθε κιόλας η πρώτη παραίτηση...

SOOC
...από το κόμμα του Λαφαζάνη...
Δεν έκλεισε ένα μήνα το νέο κόμμα Λαφαζάνη και ήδη μετρά την πρώτη αποχώρηση.
Συγκεκριμένα, την παραίτησή του από τη "Λαϊκή Ενότητα", υπέβαλε ο...

130 εκατομμύρια ευρώ θα μας κοστίσουν οι κάλπες φέτος...


Στα 130 εκατομμύρια ευρώ, θα φθάσει η συνολική κρατική δαπάνη για τη διενέργεια των εκλογικών αναμετρήσεων του τελευταίου οκταμήνου, μετά και τις επερχόμενες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, αναφέρει το...

(3)