Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Η μειοψηφία κατέθεσε στεφάνι στην Άψαλο. Η πλειοψηφία παρακολουθούσε τα …τεκταινόμενα
Η αντιπολίτευση έκανε στην…μπάντα τη δημοτική πλειοψηφία στην Άψαλο και κατέθεσε στεφάνι.

Σε αργία ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος
Η πρωτόδικη καταδίκη του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου , στο Τριμελές πλημμελειοδικείο Έδεσσας 

Ορατός ο κίνδυνος παραγραφής κακουργηματικών πράξεων στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου


Πολύ ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να παραγραφούν αδικήματα που τελέστηκαν στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου,   για τα οποία μάλιστα προβλέπεται δίωξη  σε βαθμό κακουργήματος.

Στην Έδεσσα ο Γ. Καλομοίρης


Το  πρωϊ Πέμπτης 30 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποίησε επίσκεψη στην Π.Ε. Πέλλας ο πλειοψηφών Σύμβουλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης.

Η ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.Η ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 
Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος ξεκινά το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου και θα λήξει την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 


Για την καλύτερη ενημέρωση και την προετοιμασία των πολιτών σχετικά με την επικείμενη εφαρμογή του προγράμματος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που θα εφαρμοστεί πιλοτικά στο Δήμο Έδεσσας και άλλους δώδεκα δήμους της χώρας, ο Δήμος Έδεσσας θα παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Με την αποστολή της ΧΑΝΘ στη Τουρκία ο κόουτς του ΓΑΣ Έδεσσας Γιώργος Σταυρόπουλος.


Μαζί με την αποστολή της ΧΑΝΘ στην Τουρκία για την φιλική αναμέτρηση της παιδικής ομάδα με

Α.Σ. ΣΚΥΔΡΑΙΚΟΣ – Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 50 -55 (47-47 κανονική διάρκεια)ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2η ΑγωνιατικήΣημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι νεανίδες του Πανεδεσσαικού την περασμένη Κυριακή, απέναντι στο ισχυρό Σκυδραικό.

«Ζωντανά» οι συνεδριάσεις στον Δήμο Πέλλας


Oι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας θα προβάλλονται πλέον ζωντανά μέσω υπηρεσιών Live Streaming.

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Μάχη του Οστρόβου (Άρνισσας)

Την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για τη Μάχη του Οστρόβου (Άρνισσας) στο χώρο του Μνημείου των Πεσόντων της Μάχης, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μ.Ε.Σ.Ν.Α.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τη Μάχη του Οστρόβου (Άρνισσας) έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ο Δήμος Έδεσσας ενημερώνει ότι:
Σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93/14-4-2014 τ. Α’), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 24 του Ν. 4304/2014 (ΦΕΚ 234/23-10-2014 τ. Α’) παρέχεται η δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης του συνόλου των βεβαιωμένων οφειλών προς αυτόν, που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως 30/10/2014, συμπεριλαμβανομένων των μισθωμάτων με τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, τόκους υπερημερίας ή τυχόν προβλεπόμενες λοιπές ρήτρες που τις επιβαρύνουν.

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Εξαπλατάνου


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 4ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
 
3 Νοεμβρίου 2014 (ημέρα Δευτέρα)Γενικός Σημαιοστολισμός και Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου κ.λ.π.


Συμφωνία Καρασμάνη - Χαρδούβελη για τη φορολόγηση, ως αγροτικού, του εισοδήματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ισχύος μέχρι 100KW.
Συμφωνία επήλθε, μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις, μεταξύ του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργίου Καρασμάνη και του Υπουργού Οικονομικών κ. Γκίκα

Διακοπή ρεύματος και νερού στην πόλη της Σκύδρας.Σύμφωνα με την  Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής

Πότε έρχεται το ψηφιακό σήμα
Τελευταία νέα

7-21