Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Κεντρική ρύθμιση ΖΗΤΑ Η  Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ   ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΟΓΩ ΓΡΙΠΗΣ

«Καμπάνα» σε υπάλληλο Δασαρχείου για «φακελάκι» Συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε μια υπάλληλο του Δασαρχείου Αριδαίας Πέλλας για υπόθεση χρηματισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣΣάββατο  21.03.2015 15.30

Εκδήλωση στο Ξενιτήδειο Αριδαίας στις 25-3-2015


ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Α1"ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ  ΡΙΖΟΥ

Ο ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Τοπικός τύπος. Τεχνολογία και αγορές. Ο επαρχιακός τύπος στην εποχή του Διαδικτύου, προκλήσεις και νέες προοπτικές     Ως εξαιρετικής ποιότητας και επιστημονικής τεκμηρίωσης κρίνεται η  ομιλία του συμπατριώτη μας κ.Περικλή Πολίτη, Αναπληρωτή καθηγητήτου Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Α.Π.Θ.στην 9η εκδήλωση της 19ης περιόδου 2014-2015 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Γιαννιτσών που έγινε στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβούλιου Γιαννιτσών την Δευτέρα 16-3-2015.

Ο Αλμωπός συγχαίρει τους « Ιταλούς»


Ο Αλμωπός Αριδαίας συγχαίρει τους τέσσερις παίκτες του, από τα τμήματα υποδομών του, Γιώργο Κιουλτζόπουλο, Δημήτρη-Συλιανό,Λαμπρίδη Χρήστο Μήντση και Κων/νο Πασσαλίδη,

Εκλογές στο Σωματείο Οικοδόμων Αλμωπίας 
Ανακοίνωση

Δηλώσεις Δ. Γιάννου για την καταδίκη του Θ. Θεοδωρίδη


Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου βάζει πολλά πράγματα στη θέση τους , αναφορικά με το χιονοδρομικό κέντρο και την καταδίκη του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας με φυλάκιση 18 μηνών.

Φυτεύσεις δέντρων στην Έδεσσα


Με φυτεύσεις δέντρων συνεχίζεται η υλοποίηση του μεγάλου έργου ανάπλασης της περιοχής της πλατείας Γρανικού και της οδού 18ης Οκτωβρίου, όπου σε πολλά σημεία το έργο αρχίζει να παίρνει την τελική του μορφή.

Κορεσμένα ηλεκτρικά δίκτυαΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ

ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Βολβοί στους ποταμοβραχίωνες ΈδεσσαςΜέσα από το μεγάλο έργο ανάπλασης των ποταμοβραχιώνων έχουν φυτευτεί 8.500 βοβλοί, που ανθίζουν σταδιακά και δίνουν άλλη όψη σε δρόμους, όπως για παράδειγμα η οδός Τσιμισκή.

Πασχαλιάτικες λαμπάδεςΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΙΑΣ «ΧΡΗΣΤΟΣ – ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ – ΛΙΛΗΣ»

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Π.Ε. ΠέλλαςΟ Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί όλους του τοπικούς κοινωνικούς, παραγωγικούς φορείς και πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 25 Μαρτίου, στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Φυτεύουμε ένα δέντρο για το Μέλλον μας - Αγαπάμε ότι μας δίνει Ζωή-
Ο Δήμος Πέλλας  σε συνεργασία με το Δασαρχείο και μαθητές των σχολείων του Δήμου σας προσκαλούν στην εθελοντική δενδροφύτευση  την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 10.00 π.μ.  στον περιβάλλοντα χώρο του Φιλίππειου. 
Αποτέλεσμα εικόνας για δενδροφύτευσηΣτόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των δημοτών και κυρίως των μαθητών  για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ


Υποδοχή τιμίου Σταυρού


Αποφάσεις της Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ (14/3/15)Πραγματοποιήθηκε στις 14/3 στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας.

7-21