Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Τα νέα Ευαγγέλια

΄Αντε τώρα

ΠινακίδεςΕντάξει , καλά είναι.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο 

Κλαίνε για τα ταμειακά διαθέσιμα, 
ξεχνάν όμως το φαγοπότι των προηγούμενων χρόνων 
στον  πρώην Δήμο Εξαπλατάνου  
 και όσα πρέπει να διεκδικήσουν

Γράφει ο Α.Α.Π.

Μέτωπο της ΠΕΔ Κ. Μκεδονίας κατά της Κυβέρνησης για τα ταμειακά διαθέσιμαΚατά της πρόθεσης  της κυβέρνησης να μεταφέρει τα ταμειακά διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδας τέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Ξαφνικός θάνατος του Τάσου Βυζοβίτη, γιου του εκλιπόντος βουλευτή Χρήστου Βυζοβίτη 


Αιφνίδιος ο θάνατος του  Τάσου Βυζοβίτη, γιού του εκλιπόντος βουλευτή του νομού μας Τάκη Βυζοβίτη. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αθήνα. Τα αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν μετά από ιατρικό πόρισμα.

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, 


Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας συγκαλείται στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Συμμετοχή στελεχών Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πέλλας σε ασκήσεις ετοιμότητας για την αντιμετώπιση πυρκαγιών        

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν δύο σημαντικές ασκήσεις για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, η πρώτη σε βιομηχανία και η δεύτερη σε δασικές εκτάσεις με τη συμμετοχή στελεχών όλων των συναρμόδιων υπηρεσιών του τοπικού μηχανισμού πολιτικής προστασίας.

Επικοινωνία της Θ. Τζάκρη με τον νέο Πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Θα δοθεί παράταση για την καταβολή των ασφαλίστρων μέχρι 30-6-2015
Θα ξεκινήσει άμεσα η υποβολή δηλώσεων ζημίας για τον παγετό
Τα θέματα θα τεθούν στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ

Φωτογραφίζοντας τις ανθισμένες κερασιές»

           Την Κυριακή 26/4, ο Σύλλογος Προστασίας Υδρολογικού Συστήματος Εδεσσαίου ποταμού «νεοSOS”, σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΒΑΡΟΣΙ» και στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος PROMORIVER, διοργανώνει πεζοπορία για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, με προορισμό τις πηγές του Εδεσσαίου ποταμού, φωτογραφίζοντας την ανοιξιάτικη ύπαιθρο.

Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα Ελλάδας.
Στην ούτως ή άλλως δεινή οικονομική, κι όχι μόνον, κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει και βιώνουν καθημερινά οι Δήμοι της Χώρας μας, έρχεται να προστεθεί ξαφνικά κι απροκάλυπτα η απόφαση της κεντρικής διοίκησης να υποχρεώσει τους Ο.Τ.Α. να μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα Ελλάδας.

Επείγουσα συνάντηση Γιάννη Σηφάκη για τα φλέγοντα προβλήματα στα Νοσοκομεία Έδεσσας και ΓιαννιτσώνΆμεση η ανάγκη λήψης έκτακτων μέτρων

7-21