Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο αξιότιμος κ. Χουρσόγλου με την αδύναμη μνήμη






Σωστός ο κ. Χ. Χουρσόγλου. Τα είπε τόσο ωραία  στην τηλεόραση,που λίγο έλειψε να τον πιστέψω και να κλάψω από συγκίνηση . Ας μου επιτρέψει όμως να τον ρωτήσω:

Βουτιά αυτοκινήτου σε αυλάκι στην Αριδαία

 

Ετυχώς δεν έπαθαν τίποτα ο οδηγός αυτοκινήτου και η συνεπιβάτης  , .οταν το αυτοκίνητο ξέφυγε από τον δυτικό Περιφερειακό ,

Ξανάσμιξαν



Μετά από πολλά χρόνια ξανασμίγουν δυνατά , Δημήτρης Μπίνος και Δημήτρης Βέσκος.  Αρχικά ως πρόεδροι Γαρεφείου και Προμάχων κατάφεραν να πάρουν τον τότε Σύνδεσμο καθαριότητας .

Σκληρή επίθεση Νίκου Αποστολίδη κατά Δ. Μπίνου




Σκληρή  επίθεση κατά του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου εξαπέλυσε ο Νίκος Αποστολίδης Δημοτικός Σύμβουλος που είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του  Χρήστου Μπίνου και είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη .

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 'ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ'


Σας προσκαλούμε στον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού 'ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ' (Αγ.Νικάνδρου 16) την Κυριακή 11/05/2014 στις 20:30.

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ο Κώστας Ελευθεριάδης


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ Τις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΥΚΩΤΟ





Είναι αποφασισμένοι να κάνουν ανεμογεννήτριες  μερικοί, το παράξενο είναι ότι αν ένας κτηνοτρόφος κάνει μια πρόχειρη εγκατάσταση για την εργασία του πιθανών θα του κάνουν μηνύσεις

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου




Α-1ος τελευταία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ



 


  Βασικός άξονας του προγράμματος μας είναι η προστασία του ήπιου αγροτουρισμού, η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα αυτό  καθώς και η ανάπτυξη του και η διασύνδεση  του με την ενδοχώρα και τα Βαλκάνια.  

Η γιορτή της Μητέρας είναι μια ξεχωριστή ημέρα για όλους μας.





Είναι η παγκόσμια αναγνώριση της ιερής αποστολής της μάνας και της κοινωνικής της προσφοράς. Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας δημιουργεί λόγους και αιτίες να αναλογιστούμε το ρόλο της μάνας που αποτελεί τον βασικό ιστό της χώρας.

Μιμιλίδης Ανέστης. Φυσιοθεραπευτής



Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη.

ΣΤΟΥς 99,2 ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ



Το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΌΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 94,7 ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ στους 99,2 ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΟΡΙ
ΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ



                                                   
         

Σάββατο 17.00

(3)