Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη και πρωτιά για τον Ακρίτα Σωσάνδρας



Ο Ακρίτας Σωσάνδρας νίκησε μέσα στην Κερασιά στο εξ αναβολής παιχνίδι   με 1-3

Καθολική υπεροχή και νίκη για τη Μικτή Παίδων



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 0-3

Πολύ καλή εμφάνιση και αποτελεσματικότητα από τη Μικτή Νέων



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ

ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 0-4

Νίκησε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Πέλλας τη Φλώρινα





Με 3-0 νίκησε

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ




    Στα πλαίσια της ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης

Η Βασιλόπιτα του Α.Σ Κεραυνός Δ.Σκύδρας





Σε μια ζεστή οικογενειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε

«Το 80% των πρώην ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ θα πληρώσουν λιγότερα», ξεκαθαρίζει η Αχτσιόγλου

Θετική στην πρόταση βουλευτών για τη δημιουργία ομάδας εργασίας που θα εξετάσει το ζήτημα με τα μπλοκάκια, δήλωσε η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Φωτίου: Από Φεβρουάριο το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – Κανένας πολίτης ακάλυπτος

Κανονικά πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων για την κάρτα σίτισης για τον Ιανουάριο μέχρι και αύριο, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, ενώ οι καθυστερήσεις οφείλονται αποκλειστικά σε τεχνικά θέματα, υπογράμμισε, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

FT: Εντατικές διαβουλεύσεις για την επίτευξη πολιτικής συμφωνίας στο ελληνικό ζήτημα

Εντατικές επαφές γίνονται στο παρασκήνιο για να ξεμπλοκάρει η δεύτερη αξιολόγηση εν όψει του Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου, αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times.

Τέλος ο Σεπτέμβριος

Οι επαναληπτικές εξετάσεις στο γενικό Λύκειο θα γίνονται πλέον τον Ιούνιο...

Συναγερμός στο σταθμό τρένων Dalston Kingsland του Λονδίνου

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο σιδηροδρομικό σταθμό Dalston Kingsland του Λονδίνου.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες, ευτυχώς όμως όχι για νεκρούς.

Μέτρα ή εκλογές οι επιλογές του Αλέξη Τσίπρα

Οι εκτιμήσεις του γερμανικού τύπου
Εκτενές άρθρο δημοσιεύεται στην online εκδοχή της Neue Zürcher Zeitung, στο οποίο δεν αναλύεται μόνον η αμιγώς πολιτική και οικονομική διάσταση του θέματος αλλά και οι κοινωνικές του προεκτάσεις. Υπό το ερώτημα «Επιστροφή στη δραχμή;», αναφέρει: «Η κατάσταση μοιάζει αδιέξοδη - έτσι τουλάχιστον αισθάνονται οι Έλληνες, οι οποίοι παρά τα αμέτρητα μέτρα λιτότητας των περασμένων ετών ή μάλλον εξαιτίας αυτών, δεν μπορούν να ορθοποδήσουν. Αντ’ αυτού

Ευκλείδειος... υποχώρηση-Μείωση του αφορολόγητου στα 7.200 ευρώ θα προτείνει ο Τσακαλώτος

Καθοριστικές θεωρούνται πλέον οι επόμενες μέρες, με σημείο εκκίνησης αύριο Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, όπου η ελληνική οικονομία θα συζητηθεί στο Euroworking Group.

Μηχανή του χρόνου με Socrates

Τους θρυλικούς Socrates και τα πέτρινα χρόνια του ελληνικού ροκ παρουσιάζει η «Μηχανή του χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00 στην ΕΡΤ1.

Καθοριστικό το αυριανό EuroWorking Group για την πορεία των διαπραγματεύσεων

Πυρετός προετοιμασιών επικρατεί σε ευρωζώνη και Ελλάδα εν όψει του αυριανού EuroWorking Group με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σε αυτό θα επιχειρηθεί μια συμφωνία πλαίσιο ικανή να ξεκλειδώσει τη δεύτερη αξιολόγηση, αναφέρει ο Θανάσης Κουκάκης στην ιστοσελίδα του CNN GREECE Η ελληνική πλευρά

Στον εισαγγελέα έστειλε 43 ΜΚΟ ο Νίκος Κοτζιάς: Βρέθηκαν κονδύλια τοκισμένα σε τράπεζα της Αφρικής

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση και η ψήφιση, από την Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του υπουργείου Εξωτερικών για την τροποποίηση του Κώδικα του Οργανισμού του υπουργείου. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων, ενώ καταψήφισαν τα υπόλοιπα κόμματα.

Λύση για τα μισθωμένα δικαιώματα ζητά ο Αυγενάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παραγωγοί κινούνται νομικά για να πληρωθούν.
Στη βουλή έφερε σχετικό δημοσίευμα της Agrenda για τους απλήρωτους παραγωγούς με τα μισθωμένα δικαιώματα (φόρμα 6), ο Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέας Πολιτικής του κόμματος.

Πιστώσεις 19,5 εκατ. ευρώ για παλιά Προγράμματα

Πιστώθηκαν 19,5 εκατ. ευρώ σε 175 παραγωγούς από παλιά προγράμματα και μέτρα αγοράς.
Ανειλημμένες υποχρεώσεις από παλιά προγράμματα και μέτρα αγοράς, μεταξύ των οποίων Μεταποίηση, Ελαιουργικοί Φορείς, συστήματα ποιότητας, προώθηση προϊόντων, κάλυψε ο ΟΠΕΚΕΠΕ με το ποσό των 19,5 εκατ. ευρώ σε 7 διαδοχικές πιστώσεις από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.

Σε διαβούλευση ως 14 Φλεβάρη το ν/σ για τις λαϊκές

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου έθεσε το υπουργείο Οικονομίας το σχέδιο νόμου, στο οποίο μεταξύ άλλων προβλέπεται η λειτουργία των «Αγορών των Καταναλωτών», με στόχο να αναπτυχθεί καταναλωτική συνείδηση μέσω της ενεργοποίησης των πολιτών.

Πληρωμή Σχεδίων Βελτίωσης χωρίς άδεια στάβλου

Δεν χρειάζεται να προσκομίσουν άδεια σταβλισμού, οι κτηνοτρόφοι που διαθέτουν πρόχειρα καταλύματα και ταυτόχρονα οι σταβλικές τους εγκαταστάσεις δεν αποτελούν εγκεκριμένη επένδυση του σχεδίου, προκειμένου να πληρωθούν τα Σχέδια Βελτίωσης, σύμφωνα με σχετική τροποποιητική απόφαση.

Μένει το εργόσημο για αλλοδαπούς εργάτες γης

Τη διατήρηση του εργόσημου ως τρόπου ασφάλισης των αλλοδαπών εργατών γης, επιβεβαίωσε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα αυτό στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά το πέρας αυτής.
Στην σύσκεψη με θέμα τον τρόπο εφαρμογής του εργόσημου παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας Γ. Ουρσουζίδης και Πέλλας Γιάννης Σηφάκης.

Δυνατή παρακράτηση τελικών πληρωμών από προγράμματα

«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν προβαίνει στην αφαίρεση, παρακράτηση, οποιαδήποτε ειδική επιβάρυνση, κατάσχεση ή άλλο τέλος ισοδύναμου αποτελέσματος, το οποίο θα είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της δικαιούμενης ενίσχυσης, εκτός εάν προβλέπεται από την εθνική νομοθεσία περί ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας».

Παρασκευή στις 12 το ραντεβού Μπούτα στην Αθήνα με Αποστόλου

Πανάγος Γιάννης 
Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και με στελέχη της κυβέρνησης, από τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος, θα έχουν, την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, οι αγρότες που πρόσκεινται στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Θεοδωράκης: Δειλοί οι βουλευτές που αποχώρησαν από το Ποτάμι

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τοποθετήθηκε για το μέλλον του Ποταμιού, μετά και την αποχώρηση του βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος δηλώνοντας ανεξάρτητος.

Κρίσιμες συνεδριάσεις δικαστών και εισαγγελέων για τα όρια συνταξιοδότησης

Συγκαλούνται σήμερα Τετάρτη , οι Ολομέλειες των δικαστών και των εισαγγελέων του Αρείου Πάγου, προκειμένου να λάβουν θέση για το θέμα παράτασης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των δικαστικών.

Βαριά ήττα των Εφήβων του Πανεδεσσαϊκού 90-48 στην Νάουσα


Βαριά ήττα με 90-48 στην Νάουσα από τον αήττητο και πρωτοπόρο του Β' Ομίλου Ζαφειράκη

(3)