Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Κι όμως τα πρακτικά διαψεύδουν τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ ΑλμωπίαςΑγαπητέ κ Πρόεδρε της ΔΗΚΕΑ  Αλμωπίας

Δ. Πασόης: Να ακυρωθεί η απόφαση για την μεταστέγαση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου στην ΑριδαίαΝα ακυρώσουν την απόφαση
 για την μεταστέγαση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου στην Αριδαία καλεί ο τέως Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης , τον Δήμαρχο Δ. Μπίνο και τον πρόεδρο της  ΔΗΚΕΔΑ  Χ. Γεωργίου .
 Η ανακοίνωση του Συνδυασμού έχει ως εξής


Την Αναγέννηση Γιαννιτσών υποδέχεται ο ΑΡΗΣ Λουτρακίου


Μαθήματα δημοσιογραφίας από τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίαςκ. Χρήστο Γεωργίου


Πολύ σύντομα ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ  Αλμωπίας κ. Χρήστος Γεωργίου αυτοαναγορεύεται και σε καθηγητή δημοσιογραφίας. Δεν είναι κακό διότι φαίνεται να ανήκει σε αυτούς που μαθαίνουν ταχύρυθμα και τα πάντα. Αντί να απαντήσει επί της ουσίας σε δημοσίευμά μας , τυρβάζει περί άλλων. Μάλλον λάθος συμβουλάτορες που νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα συμβουλεύτηκε.

Εκδήλωση Ακαδημιών ΑλμωπούΟι ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας σας προσκαλούνε την Παρασκευή 9 / 10 / 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Ξενιτίδιου πνευματικού κέντρου, σε μια ομιλία στο πλαίσιο συνεργασίας της ακαδημίας μας με τον Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. στο πρόγραμμα «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ»

Όχι σε εξωθεσμικούς παράγοντεςΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ


Εγκαίνια αθλητικών υποδομών στον Αγ. Παύλο● Το απόγευμα της Κυριακής ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών εγκαινιάζει
το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και το Δημοτικό Γυμναστήριο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ


Την Κυριακή 18 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική – αγροτική σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Παραλαβή πτυχίων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας,

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας

Ανακοινώνεται ότι:

Πλαστογράφησαν την απόφαση για τηνμεταφορά γραφείων από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία;ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
  ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ προκύπτουν για την απόφαση της μεταφοράς τμήματος των κοινωνικών δομών από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία.

Η κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας
Έγινε πριν από λίγο η κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣ  Πέλλας για την β΄ φάση . Τα ζευγάρια έχουν ως εξής

Αλλαγή ημερομηνίας Λαϊκής Αγοράς Σκύδρας


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣκύδραΟ Δήμος Σκύδρας γνωστοποιεί στους πολίτες της διοικητικής του περιφέρειας αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, λόγω του επετειακού εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης της Σκύδρας........

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝΑποτέλεσμα εικόνας για αγροτικά μπλόκαΤην Κυριακή 18 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική – αγροτική σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Καλούμε τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες, τις Επιτροπές Αγώνα και

Η «νόμιμη» φοροδιαφυγή των πολυεθνικών – Έως 240 δισ. οι απώλειες για τα κράτη

Μπορεί και στη χώρα μας, ιδιαίτερα τα προηγούμενα 5 χρόνια «το μαζί τα φάγαμε» να έγινε η μόνιμη μνημονιακή επωδός και να ξεκίνησε το κυνήγι των αποδείξεων που εκδίδουν τα… περίπτερα και τα ταξί, όμως η μεγάλη κλοπή γίνεται αλλού.
Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΟΣΑ, προκαλούν και αναδεικνύουν τις πραγματικές αιτίες του προβλήματος της «νόμιμης» φοροδιαφυγής.
Μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις, όπως είναι η McDonald’s, η Starbucks και η Google, έχουν αναγάγει τη φοροδιαφυγή σε

(3)