Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΜΠΟΦΤΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ


ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ : "ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ''ΤΥΦΛΗΣ'' ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ"


ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


Από τον ΜΕΣΝ Άρνισσας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες γεγονότων, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν τιμούν το χωριό μας. Πράξεις βίας, εικόνες βγαλμένες από μία άλλη ''σκοτεινή'' εποχή.

ΦΩΤΙΆ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ.



Φωτιά σε διαμέρισμα στην Έδεσσα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας  στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας.

Oνομαστικές λίστες επαγγελματιών και παραγωγών στην Λαϊκή αγορά της Αριδαίας





Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου, Χατζηγιαννίδης Χρήστος, ανακοινώνει στους πολίτες καθώς και στους πωλητές του δήμου μας, τις ονομαστικές λίστες επαγγελματιών και παραγωγών οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν στην Λαϊκή αγορά της Αριδαίας τις ημερομηνίες 14/5/2020, 21/5/2020 & 28/5/2020 καθώς και τις προϋποθέσεις.

Ο ΕΟΦ αποσύρει από την αγορά και δεύτερο αντισηπτικό χεριών μέσα σε λίγες ώρες

Ο ΕΟΦ αποσύρει από την αγορά και δεύτερο αντισηπτικό χεριών μέσα σε λίγες ώρεςΟ ΕΟΦ με ανακοίνωσή του προχωρά στην ανάκληση και απαγόρευση και δεύτερου αντισηπτικού χεριών μέσα σε λίγες ώρες. Μετά το ANDY CLEAN αποσύρεται από την αγορά και το Total Care
Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ αναφέρει πως «Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του βιοκτόνου ΄΄Total Care αντισηπτικό τζελ χεριών΄΄, δεδομένου ότι το προϊόν δεν είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

Τέλος ο Τράγκας από τα «Παραπολιτικά 90.1»...



...μετά την κριτική του στον Μητσοτάκη...

Σήμερα Δευτέρα στις 7:30 το πρωί ανακοινώθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1», η λήξη της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Τράγκα

«Ανακοινώνεται ότι...

ΝΕΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ


Ύστερα από τις εσωκομματικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα την 27η Φεβρουαρίου 2020 για την ανάδειξη των νέων Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας,  η νέα σύνθεση της ΔΗΜ.ΤΟ ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ είναι η εξής:

ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Παρακαλούνται όλοι οι απόφοιτοι των παρελθόντων ετών που δήλωσαν συμμετοχή στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, να προσέλθουν έως την Τετάρτη 13 Μαϊου στο σχολείο, έχοντας μαζί τους φωτοτυπία του απολυτηρίου τους και μία φωτογραφία

"Διπλά βλέπουν όσοι έμαθαν γράμματα" Πυθαγόρας




*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Νισάφι πια με την ανούσια ενημέρωση για τον κορωνοιό, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος αφορά στην παράθεση αριθμών, μαθηματικών μοντέλων και την ιστόρηση δεδομένων αμιγώς ιατρικού ενδιαφέροντος.

Η Τομ.Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ σε εξόρμηση








 με τον “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ” για την ΕΠΕΤΕΙΟ της ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ στις 9 ΜΑΗ

Η σχολική ζωή δεν είναι ριάλιτι!



Η τροπολογία για την on-line παρακολούθηση του μαθήματος
επιστρέφεται ως απαράδεκτη!



«ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ»


 ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛ.ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ(ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)

Ο καιρός σήμερα...



Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος με πιθανότητα τοπικών βροχών στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις...

(3)