Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ατέλειωτο Θράσος υποψηφίων




Το θράσος μερικών  που σε αυτές τις εκλογές θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό και συμπρωταγωνιστικό ρόλο, είναι ατέλειωτο.

Η τελευταία αγωνιστική λύνει τους γρίφους στην Α1



Η ώρα της αλήθειας φτάνει την Κυριακή  στην Α1 κατηγορία,για τις ομάδας που μάχονται για την παραμονή. Η κατάσταση στην κορυφή έχει ξεκαθαρίσει. , εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου .
Οι ομάδες πηγαίνουν στα πλάιη –οφ ως εξής:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ: Απορρόφηση της αγροτικής παραγωγής της Αλμωπίας .




 Στην Ανατολική Αλμωπία συναντήθηκε στις 4 Απριλίου ο υπ. Δήμαρχος   Αλμωπίας Ανδρέας ΚΟΓΙΟΣ με την Μαρία ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ υπ. περιφερειακή σύμβουλο με τον Απ. Τζιτζικώστα.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας



 


A1ος

Η επιλεκτική μνήμη του Σταύρου Κοφτερού και η μόνιμη επιλεκτική …βλακεία μας







Τα παλιά σκαλίζει μέσω facebookο Σταύρος Κοφτερός, αναφερόμενος στην αυτοδιοικητική παρέα της Αλμωπίας που κέρδισε τις εκλογές του 1998

Εκλογές χωρίς τον ΛΕΩΝίδα





Πολύ φτωχότερες είναι οι δημοτικές εκλογές στην Αλμωπία. Χωρίς τον ΛΕΩΝίδα  τον Ευρωδήμαρχο που πήγαινε παντού , όλα μοιάζουν πολύ πεζά σήμερα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στη Γενική Συνέλευση της ΕΝ.Π.Ε.





Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.).

Με απειλές και εμπόριο ελπίδας κάθονται στον σβέρκο του λαού.








ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ Η ΡΑΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ

Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο Πέτρος Ζέρζης





Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα είναι ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης.

Διοργάνωση Ημερίδας «Ημέρα Επαγγελμάτων» στο Γυμνάσιο Εξαπλατάνου



 



Στα πλαίσια της Συμβουλευτικής - Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού που εφαρμόζεται στη Γ΄ τάξη, το  Γυμνάσιο Εξαπλατάνου, με τον Διευθυντή Xαράλαμπο Παυλίδη και την  Υπεύθυνη του  Κέντρου Συμβουλευτικής– Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) & Αγωγής Σταδιοδρομίας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μελίνα Αλμπάνη, διοργάνωσε και υλοποίησε στο χώρο του σχολείου,  την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 Ημερίδα  με τίτλο   «Ημέρα Επαγγελμάτων»,  σε συνεργασία με την καθηγήτρια που εφαρμόζει τον ΣΕΠ στη τάξη Γιούλη Ρήτα,  τον Σύλλογο Διδασκόντων  και το Σύλλογο Γονέων –Κηδεμόνων.

(3)