Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ατέλειωτο Θράσος υποψηφίων




Το θράσος μερικών  που σε αυτές τις εκλογές θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό και συμπρωταγωνιστικό ρόλο, είναι ατέλειωτο.
Νομίζουν ότι επειδή πέρασαν κάποια χρόνια από το 2002  έχουν ξεχαστεί τα πάντα . Νομίζουν ότι έχουν ηθικό δικαίωμα, μετά από όσα έκαναν  να γίνουν οι πρώτοι των πρώτων στη περιοχή , ξεγελώντας τον κόσμο για να του υφαρπάξουν την ψήφο. Υπενθυμίζουμε στον μέγα πολιτικό των βορείων χωρίων ότι έχουσι γνώσι και θυμητικό οι φύλακες . Έρχεται η ώρα τόσο αυτός όσο και ο πρωταγωνιστής να θυμηθούν τι τότε ¨ηθικές¨ συμπεριφορές τους, με την βοήθεια της τεχνολογίας.

« Αυτός  που τα ξέρει   και με αποδείξεις από πρώτο χέρι»  

3 σχόλια:

  1. Ως νεότεροι τότε είχατε ανησυχίες και φιλοδοξίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορούνται σήμερα νέοι του τόπου μας για την εμπλοκή τους με κάθε τρόπο στα κοινά, είτε ως υποψήφιοι είτε απλώς ως συζήτηση και έκθεση ιδεών. Γιατί να έχετε μόνον εσείς τα προνόμια.
    Επίσης αφού μας θυμίσατε το μακρινό παρελθόν σας καλό είναι να αποσυρθείτε όλοι από την σκηνή και τα παρασκήνια για να φυτρώσει και τίποτα άλλο.
    Το ακούτε και εσείς κ. Πασόη; Συμμετείχατε, δοκιμαστήκατε και πρόεδρος και αντιδήμαρχος και δήμαρχος. Φτάνει τώρα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΜΟΟΟΟΟΟΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟ 2002, Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΡΟΛΟ. ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΡΑΓΕ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΕΙΑ. Ο ΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΣΥΓΚΟΛΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)