Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η επιλεκτική μνήμη του Σταύρου Κοφτερού και η μόνιμη επιλεκτική …βλακεία μας







Τα παλιά σκαλίζει μέσω facebookο Σταύρος Κοφτερός, αναφερόμενος στην αυτοδιοικητική παρέα της Αλμωπίας που κέρδισε τις εκλογές του 1998


Ο πρώην Αντιδήμαρχος Αριδαίας ανήρτησε στο προφίλ του στο facebook μια επιστολή που είχε δημοσιευθεί  σε  τοπικά ΜΜΕ τον Μάρτιο του 1998 και την οποία υπέγραφαν οι Γεώργιος Σμήνας, Αθανάσιος Χατζηδημητρίου, Σταύρος Κοφτερός, Χαράλαμπος Πανταζής, Κώστας Φωτιάδης, Ευάγγελος Προκοπίδης, Δημήτρης Πασόης, Δημήτριος Παπακωνσταντίνου και Σίμος Σωτηριάδης.
Θυμίζουμε ότι λίγο μετά ο Σάκης Χατζηδημητρίου αναδείχτηκε Δήμαρχος Αριδαίας.
Αναφέρει όμως μισές αλήθειες , προφανώς γιατί θεωρεί ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει , ενώ οι νεότεροι , τότε δε ασχολιόντουσαν λόγω ηλικίας.

Η επιστολή εκείνη δεν ήταν και ότι καλύτερο. Ισοπέδωνε τα πάντα και τους πάντες . Ηταν απαξιωτική επί δικαίων και αδίκων . Ιδίως για τον Γούλη Ιωαννίδη και τους συνεργάτες του. Επί των ημερών τους άλλαξε η Αριδαία και έγιναν έργα υποδομής. Όπως και επί Γιάννη Αγιάννογλου, χωρίς βέβαια τα αναμενόμενα θαύματα, που όμως δεν ήρθαν μέχρι σήμερα , παρά τον πακτωλό των χρημάτων που πέρασαν με τον «Καποδίστρια»
Η επιστολή εκείνη είχε πικράνει πολλούς ανιδιοτελείς ανθρώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο φίλος ο Σταύρος λησμονά (ηθελημένα ή όχι) την παγκόσμια τότε πρωτοτυπία τους.
Όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατηγορούσαν για …ισοπέδωση , μόλις ανέλαβαν την εξουσία, τους τίμησαν για την ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους  στον τόπο . Προς τιμή του Γούλη Ιωαννίδη και ορισμένων συνεργατών ,οφείλουμε να καταγράψουμε ότι δεν πήγαν σε εκείνη την φιέστα του παράλογου.


Αυτούσια η  επιστολή:










«Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ. 


ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕΝΟΥΝ. 
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ;»,


ΑΡΙΔΑΙΑ, ΑΛΜΩΠΙΑ - ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Απαιτείται μεγάλο θάρρος για να παρατηρήσουμε την κατάσταση δίχως να αισθανθούμε απελπισμένοι. Μια προσεχτική παρατήρηση όμως μπορεί από την άλλη πλευρά να είναι πηγή θάρρους.

Οδεύουμε προς τη δύση της χιλιετίας και ευχή μας ταυτόχρονα να υπάρξει και δύση όλων εκείνων των νοοτροπιών, πρακτικών και τρόπων λειτουργιών που κυριαρχώντας τις τελευταίες δεκαετίες στο τοπικό προσκήνιο ταλαιπώρησαν, παίδευσαν και βασάνισαν αυτόν τον τόπο.

Η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή μας, αστικό και αγροτικό περιβάλλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρόπο διαχείρισης της τοπικής εξουσίας από τους εκλεγμένους δημοτικούς άρχοντες και κατά κύριο λόγο από τους εκάστοτε δημάρχους Αριδαίας αφού δεν αμφισβητείται η δεσπόζουσα θέση της πόλης στην ευρύτερη αγροτική περιοχή που την περιβάλλει.

Η Αριδαία τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχει να παρουσιάσει τέσσερις μονάχα δημάρχους. (Η ολιγόμηνη παρουσία πέμπτου μάλλον δεν προσδιόρισε προσωπικό στίγμα).
Η Αριδαία στο κατώφλι του 2000 θυμίζει τριτοκοσμική πόλη και η περιοχή παρουσιάζει ανάλογη όψη.

Η Αριδαία έχει ανάγκη ένα περιβάλλον στο οποίο να είναι σεβαστή η ποιότητα ζωής και η ευημερία των κατοίκων.

Τα φαινόμενα ηγεμονισμού πού χαρακτήρισαν όλες ανεξαιρέτως τις δημοτικές αρχές της μεταπολεμικής περιόδου ευθύνονται κατά κύριο λόγο για την σημερινή αξιοθρήνητη εικόνα που παρατηρούμε και ζούμε.

Η ανάγκη ριζοσπαστικών και καινοτόμων αλλαγών στη δομή, λειτουργία αλλά και φυσιογνωμία του δημοτικού συμβουλίου που θα φέρει την ευθύνη να οδηγήσει την περιοχή μας στο 2000 είναι απαραίτητη.

Προϋπόθεση επιτυχίας η αξιοποίηση της γνώσης που προκύπτει από τον τρόπο λειτουργίας των προγενέστερων, η μελέτη, η κριτική και η αυτοκριτική όταν υπάρχει ιδία συμμετοχή.

Πιστεύουμε ότι:

1) Η συστράτευση και ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων,

2) Η κατάκτηση της συλλογικότητας,

3) Η δημιουργία νέας διαχειριστικής και λειτουργικής κουλτούρας - νέου τρόπου λειτουργίας,

πρέπει να είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο θα κινηθούν οι διαδικασίες και οι ζυμώσεις για την ίδρυση της εναλλακτικής με την υφιστάμενη κυριαρχούσα στο Δήμο πρότασης και των λοιπών κυοφορούμενων σχηματισμών που την αναπαράγουν.

Οι παραπάνω και άλλοι προς την ίδια κατεύθυνση προβληματισμοί καθοδηγούν την πρωτοβουλία μας και προκαλούν την δημοσιοποίηση των απόψεων μας.

Η Αλμωπία είναι η ψυχή μας.

Η αγάπη μας γι' αυτήν είναι η δύναμή μας.

Αριδαία 10/03/1998

1) Γεώργιος Σμήνας - Πολιτικός Υ/μηχανικός, Δημοτικός σύμβουλος Αριδαίας ( σημείωση δική μας: Ο Γιώργος Σμήνας προφανώς έκανε αυτοκριτική και κατηγορούσε τον εαυτό του για όσα υποστήριζε η επιστολή,αφού ήταν ακόμα δημοτικός σύμβουλος παράταξης από αυτές που ευθύνονταν για όλα. )
2) Αθανάσιος Χατζηδημητρίου - Ιατρός
3) Σταύρος Κοφτερός - Αρχιτέκτων
4) Χαράλαμπος Πανταζής - Δημόσιος Υπάλληλος: ΑΝΑΙΡΕΣΕ
5) Κώστας Φωτιάδης - Οικονομολόγος, Υπάλληλος Ε.Γ.Σ.Α.
6) Ευάγγελος Προκοπίδης - Δημόσιος Υπάλληλος
7) Δημήτρης Πασόης - Δημόσιος Υπάλληλος
8) Δημήτριος Παπακωνσταντίνου - Πρόεδρος Κοινότητας Αψάλου: ΑΝΑΙΡΕΣΕ
9) Σίμος Σωτηριάδης – Δάσκαλος

 

Από τους υπογράφοντες
Ο Σάκης Χατζηδημητρίου έγινε Δήμαρχος του πρώτου Καποδιστριακού Δήμου Αριδαίας. ‘Ηταν ξανά υποψήφιος , αλλά δεν εκλέχτηκε
Γιώργος Σμήνας  Επί τέσσερα χρόνια Αντιδήμαρχος
. Δε ν εκλέχτηκε στις επόμενες εκλογές και δεν ασχολήθηκε ξανά
 
Σταύρος Κοφτερός Δύο χρόνια πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών . Δύο χρόνια Αντιδήμαρχος
Δεν εκλέχτηκε στις επόμενες εκλογές  και δεν ασχολήθηκε στην συνέχεια
 
Σίμος Σωτηριάδης Τέσσερα χρόνια Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν εκλέχτηκε στις επόμενες εκλογές. Ήταν υποψήφιος με τον Γρηγόρη Τάσιου το 2006 και δεν εκλέχτηκε
Δημήτρης Πασόης  Δύο χρόνια Αντιδήμαρχος,δύο χρόνια Πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ. Αργότερα , το 2006, μπήκε στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ για υποψήφιος Δήμαρχος , αλλά έχασε από τον Γρηγόρη Τάσιου. Δεν ακολούθησε όμως και δεν μπήκε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος μαζί του. Στήριξε την άλλη επιλογή από άλλο πολιτικό χώρο (Π. Ζέρζης) που κέρδισε τις εκλογές. Το  2010 κατέβηκε υποψήφιος Δήμαρχος του Καλλικρατικού πλέον Δήμου Αλμωπίας και έγινε Δήμαρχος
Ευάγγελος Προκοπίδης  παρέμεινε για πολλά χρόνια στο πολιτικό γραφείο του Γιώργου Πασχαλίδη
Κώστας Φωτιάδης  Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι διέλυσαν την ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλμωπίας (όχι οι της τοπικής αυτοδιοίκησης) και σε συμφωνία με δεξιούς συμβούλους τον έκαναν Διευθυντή , για να συνταξιοδοτηθεί με τον βαθμό του Διευθυντή για να παίρνει μεγαλύτερη σύνταξη  


 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ    Από τότε κύλησε πολύ νερό και χρήμα στο αυλάκι του χρόνου. Δεν ξέρω αν άλλαξαν …νοοτροπίες ή η τριτοκοσμική όψη της περιοχής. Το σίγουρο είναι ότι δεν άλλαξαν τα μυαλά μας και μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι επιτήδειοι και μπράβο τους. 










23 σχόλια:

  1. Πέτρο Σαμάνδη, επίτρεψέ μου να συμπληρώσω στο τέλος του σχολίου σου (και πριν από τη σημείωση του συντάκτη) ότι όλοι αυτοί τότε ήταν εκσυγχρονιστές του Σημιτισμού στην περιοχή μας. 16 χρόνια μετά ξέρουμε τι έγινε στη χώρα την περίοδο του εκσυγχρονισμού του Σημίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Κοφτερό πολύ πολύ δεν τον πάω γιατί το παίζει υπεράνω αλλά δεν είναι. Από αυτά που γράφει όμως βλέπω ότι δεν μασάει τα λόγια του και δεν υπάρχουν επιχειρήματα εναντίον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ονοματα που αναφερει κατεστρεψαν και καταδτρεφουν ακομα και σημερα τη ζωη αυτου του τοπου. Απομονωστε τους πολιτικα. Χρυσοστομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γούλης που θεωρεί ότι θίγεται από την επιστολή γιατί βάζει τον γιό του υποψήφιο με τον Πασόη που την υπογράφει; Επειδή μήπως 2000 € τον μήνα που παίρνει ο γιος από τον Δήμο είναι η καλύτερη συγγνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ Μ....ΕΣ. ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ. Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΛΗ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΣΧΥΡΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. Από που παίρνει ο Ιωαννίδης δυο χιλ το μήνα? Πείτε το φανερά να το μάθει όλος ο κόσμος. Αλλιώς είστε ανώνυμοι ψεύτες.

      Διαγραφή
    3. Είναι ειδικός συνεργάτης του Πασόη, στο γραφείο στην γραμματεία του δημάρχου. Τώρα αν ο μισθός του είναι 2000 δεν ξέρω ακριβώς.
      Στις τωρινές εκλογές θα κατέβει υποψήφιος με τον Πασόη.

      Διαγραφή
  5. ΛΕΦΤΑ....ΛΕΦΤΑ.....ΛΕΦΤΑΑΑ.......ΦΑΤΕ ΛΕΦΤΑΑΑΑ, ΑΚΟΥ 2,000Ε ΛΕΦΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑΑΑΑΑ....ΛΕΦΤΑΑΑΑ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΗ.. ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ 2.000 ΕΥΡΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ, ΤΟ 2006 ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι στη κληρονομικη πολιτικη. Για τους δηθεν που το μυαλο τους ειναι να εξασφαλισουν μια θεση για το μηνιατικο. Αν ειναι κατι αλλο φωναξτε το να το καταλαβουμε και εμεις τα ζωα που ψηφιζουμε τους αχρηστους. Που αφου βγουν μας δουλευουν αντι να διυλεψουν. Ας ξυπνησουμε. Γιατι εχουμε χρεος στα παιδια μας. Ελατε να αλλαξουμε την Αλμωπια. ..Μαλουχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε το Γουλη. Κατα τα αλλα... θεωρια και φουμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Γουλης και καθε Γουλης παιρνει συνταξη σαν δημαρχος. Τωρα ετοιμαζει και το γιο του. Εμεις οι νεροκουβαλητες των ψηφων τι θα παρουμε; Μειλιχιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο γιος του γουλη ειναι αξιολογο παιδι εξυπνο τιμιο και με προοπτικη να ανεβει ψηλα στην πολιτικη.ναι θα ασχοληθει με τα κοινα γιατι η κοινωνια μας χρειαζεται τετοια ατομα.και εξαλλου το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει...αξιος πατερας με αξιολογο γιο.!
    ισιδωρε ολη η νεολαια μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΗ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ Μ.........ΚΕΣ.

      Διαγραφή
  11. Ολοι ειναι αξιολογοι αλλα δεν εχουν σοια ρατσες κομμστα μηχανισμους για να ανεβουν. Πολιτικη κανουν αυτοι που εχουν δουλεψει στ ζωη τους και οχι οι εγκαθετοι.Χαμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για του λογου το αληθες στην αρχη της θητειας του κυριου Πασοη ο πατηρ ανεβαζε και κατεβαζε φραστικα το δημαρχο. Μετα ηθελε και γραμματεας. Αλλα οταν εκαναν ειδικη θεση για τον υιον . Ολα μελι γαλα. Αχ βρομικο κατεστημενο. Μαχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι μόνο ο Ισίδωρος που επειδή τον γνωρίζω πιστεύω ότι αδικείται. Ο Τσίμας κατέβηκε υποψήφιος με τον Πασόη και ο γιός του είναι ειδικός σύμβουλος του Πασόη με 3.000 το μήνα. Ο κλεισούρης κατέβηκε με τον Πασόη και έγινε συμπαραστάτης με 2000 το μήνα.
    ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ?
    ΑΔΑ: 4ΑΘ0ΩΨΩ-Β
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Από το Πρακτικό της Συνεδρίασης αριθ. 07/2011 της Οικονομικής Επιτροπής του
    Δήμου Αλμωπίας
    Αριθ.Απόφ : 41/2011 Ψήφιση πιστώσεων Προϋπολογισμού έτους 2011
    02.00.6031.0001 Τακτικές αποδοχές ειδικών συμβούλων και συνεργατών 59.000,00
    02.00.6031.0002 Τακτικές αποδοχές επιστημονικών συνεργατών 30.000,00
    02.00.6031.0003 Τακτικές αποδοχές γενικού γραμματέα 25.000,00
    02.00.6031.0004 Τακτικές αποδοχές ιδιαίτερου γραμματέα 20.000,00
    02.00.6053.0000 Εργοδοτικές εισφορές υπαλλήλων ειδικών θέσεων 15.050,00
    02.00.6056.0001 ΤΕΑΔΥ (75%) Ετήσια εισφορά στο πρώην ΤΑΔΚΥ ( άρθρα 3ν. 1726/44, 30Ν.2262/52
    100νδ 4260/61 και 33 νδ 5441/66 )
    226.667,40
    02.00.6056.0002 ΤΠΔΥ (25%) Ετήσια εισφορά στο πρώην ΤΑΔΚΥ ( άρθρα 3ν. 1726/44, 30Ν.2262/52
    100νδ 4260/61 και 33 νδ 5441/66 )
    75.555,80
    02.00.6073 Δαπάνες επιμόρφωσης προσωπικού και συμμετοχής σε συνέδρια και σεμινάρια 2.000,00
    02.00.6074 Δαπάνες διαδικασιών πρόσληψης που αποδίδονται στο ΑΣΕΠ (αρθρο 13Ν.2597/97) 300,00
    02.00.6111 Αμοιβές νομικών και συμβολαιογράφων 10.000,00
    02.00.6116 Αμοιβές δικαστικών επιμελητών 1.100,00
    02.00.6117.0003 Αμοιβή υποθηκοφυλακείου 1.400,00
    02.00.6121.0001 Αντιμισθία δημάρχου αντιδημάρχων και προέδρου δημοτικού συμβουλίου 211.380,00
    02.00.6121.0002 Αντιμισθία συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης (άρθρο 77 παρ.6 ν. 3852/2010) 22.488,00
    ΑΡΑ: ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο αδιάφθορος Δήμαρχος μας τι έχει να πεί; Με ποιά ιδιότητα προσλήφθηκε ο γιος του Γούλη Ιωαννίδη¨?
    ΑΔΑ: Β4ΓΘΩΨΩ-115
    Ο Γούλης τι έχει να πεί? Ο Πασόης έγινε καλός? Συγχωρέθηκε? Πήρε άφεση αμαρτιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως πρέπει ο κ. Δήμαρχος να κάνει έναν απολογισμό του έργου των καλοπληρωμένων από τους δημότες ειδικών συμβούλων του; Γιατί όλοι μαζί αυτοί κόστισαν περισσότερα από 170.000€ κατά έτος. Δηλαδή περίπου 600.000€ στη διάρκεια της θητείας του.
    Πηγή:
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Από το Πρακτικό της Συνεδρίασης αριθ. 07/2011 της Οικονομικής Επιτροπής του
    Δήμου Αλμωπίας
    Αριθ.Απόφ : 41/2011 Ψήφιση πιστώσεων Προϋπολογισμού έτους 2011
    ΑΔΑ: 4ΑΘ0ΩΨΩ-Β
    Κατά τ' άλλα δεν υπήρχαν χρήματα για έργα. Ούτε για λάμπες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ (ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!), ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.7 Απριλίου 2014 στις 12:26 π.μ.

    Έτσι νοικοκυρέψατε τον Δήμο Δήμαρχέ μας ? με Επιστημονικούς συνεργάτες ,με γενικούς γραμματείς ,με ιδιαίτερους γραμματείς , με τους παρά το Δημάρχω, και αυτούς το 2011,φαντάσου τώρα που ξεθάρρεψες τι πλιάτσικο γίνετε . ΠΑΣΟΗ στο μαγαζί μου όταν είχα δουλειά και λεφτά είχα και υπάλληλο και καθαρίστρια , τώρα και την υπάλληλο και την καθαρίστρια την κάνει μετά τις δουλειές του σπιτιού μας η γυναίκα μου. Να πάς λοιπόν στον διάολο και εσύ και οι παρατρεχάμενοι σου ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ερωτηση. Δεν υπηρχαν ικανοι υπαλληλοι του δημου κυριε Πασοη που να εκαναν την εργασια καποιων ειδικων συμβουλων; Ωστε να κερδσει ο δημος χρηματα; Θα μου πεις ειχα υποχρεωσεις-ανταποδοτικες-συντεχνιας-καμορας-ψηφους...Κριμα. Χαλιμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. 600.000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΩΣ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)