Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πετσόκοψαν τον Εθνικό Γιαννιτσών




 ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 2-3 ΤΟ ΑΣΠΡΟ

Ν.Πέλλα - ΠΑΟΚ Αλμωπίας51-87





Σχετικά εύκολα πήρε τη νίκη στα Γιαννιτσά ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας απέναντι στο Φίλιππο Ν.Πέλλας με 51-87 .Το παιχνίδι από την αρχή πήρε εύκολη τροπή για τον ΠΑΟΚ καθώς το σκορ στα πρώτα 12’ είχε διαμορφωθεί ήδη στο 9-31 με το ημίχρονο να κλείνει στο 20-49.

Aετός Κιλκίς - ΦΟ Αριδαίας 66-77



Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ πέτυχε χθες ο ΦΟΑ για τη 2η αγωνιστική, επικρατώντας στο Κιλκίς του τοπικού Αετού με 66-77.

Οι Πρόμαχοι …οργώνουν



ΝΙΚΗΣΑΝ 1-0 ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ





 Ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, έγινε στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, όπου ο τοπικός ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ κέρδισε δύσκολα την καλογυμνασμένη ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ.

ΜΑΝΔΑΛΟ-ΑΛΜΩΠΟΣ 1-1 :Στις καθυστερήσεις έγιναν όλα







Στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων έγιναν όλα στο γήπεδο του Μανάλου , όπου η τοπική Δόξα και ο Αλμωπός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι αγρότες



Μπαράζ κινητοποιήσεων με αφετηρία την 1η Νοεμβρίου αποφάσισαν οι αγρότες, κατά τη πανελλαδική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα ο εορτασμός της 18ης Οκτωβρίου στην Έδεσσα








Σε εορταστικό κλίμα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι επίσημες εκδηλώσεις συνεορτασμού της 18ης Οκτωβρίου, για την Απελευθέρωση της Έδεσσας από τους Τούρκους και της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα στην πόλη της Έδεσσας.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες στην ΕΠΣ Πέλλας




Α1 - 4η αγωνιστική

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η Ο ΓΝΩΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ










Απόλυτα πανομοιότυπος μαίανδρος και άλογα, πλούσια χρώματα και κίνηση στα ψηφιδωτά Πέλλας και Αμφίπολης,

(3)