Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι αγρότες



Μπαράζ κινητοποιήσεων με αφετηρία την 1η Νοεμβρίου αποφάσισαν οι αγρότες, κατά τη πανελλαδική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.
Αιτήματα των αγροτών η ιατροφαρμακευτική κάλυψη για όλους, η μείωση του ασφαλίστρου στον ΕΛΓΑ και η αλλαγή του κανονισμού ώστε να καλύπτεται το σύνολο των ζημιών σε ικανοποιητικό ύψος.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την ανεργία που είναι προγραμματισμένο για την 1η Νοεμβρίου στην Αθήνα και η πραγματοποίηση σειράς κινητοποιήσεων μέχρι τέλος του έτους, έξω από τα υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ, του ΟΓΑ αλά και σε Εφορίες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από 13 μπλόκα τα οποία είχαν ενεργοποιηθεί στις κινητοποιήσεις του περασμένου Φεβρουαρίου από συνολικά 20 νομούς της χώρας.

Θα ακολουθήσει νέα πανελλαδική συνάντηση στα μέσα του ερχόμενου Ιανουαρίου προκειμένου να αποφασιστεί η «τελική μορφή» της κινητοποίησης, η οποία πιθανότατα θα είναι η έξοδος των τρακτέρ στους δρόμους όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)