Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Συνεργασία Δημάρχου με ειδική Συνεργάτη την Μελίτα ΧισκάκηΕπαναφορά στην κανονικότητα
ή νέα γκάφα; 


Μένουν οι απορίες
 για τους κακούς 
προηγούμενους χειρισμούς

ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 
ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ  
ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗΣ ΓΚΑΦΑΣ

Ν/Σ:Νέο τοπίο (ξανά) για τις Αναπτυξιακές A.E. ΟΤΑ

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ημέρες από την 30η Οκτωβρίου, όταν δημοσιεύθηκε ο ν.4635/2019 με τον οποίο η Κυβέρνηση νομοθέτησε για τις Αναπτυξιακές Ανώνυμες Εταιρείες ΟΤΑ (στο εξής Αναπτυξιακές) και έρχεται ξανά νομοθετική παρέμβαση για το ίδιο θέμα.

Υποχρέωση στήριξης των Δημοσίων Υπαλλήλων στα ΔικαστήριαΜε το 19ο άρθρο του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών ρυθμίζεται οριζοντίως η νομική υποστήριξη των υπαλλήλων Υπουργείων και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Επιταχύνεται η υλοποίηση των επενδυτικών μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020Πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/11/2019 στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα

Το Σπήλαιο των λουτρών Πόζαρ InPozar.net


Eκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού


Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Κοινωνικές παρεμβάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες και στα Γιαννιτσά

Δυο κοινωνικές παρεμβάσεις στις Σέρρες και τα Γιαννιτσά υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η δικογραφία στα χέρια αυτών που μας αρέσουν...

Άντα Ψαρρά
«Ένα δικαστικό κύκλωμα... ούτως ή άλλως η δικογραφία θα αφαιρεθεί σύντομα από τα χεριά των υπόπτων», γράφει μεταξύ άλλων, για το σκάνδαλο της Νovartis, σε ένα από τα καθημερινά του λιβελογραφήματα ο «στυλοβάτης» των εκδοτικών συγκροτημάτων Γ. Πρετεντέρης.

Στην εντατική ο Μανώλης Γλέζος

Γλέζος υγεία ανακοινωθέν νοσοκομείοΛόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθησή του στην καρδιολογική μονάδα

Το πρωινό που ο Μάκης Βορίδης έδερνε Νεοδημοκράτες

Ο σημερινός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Mάκης Βορίδης δεν έχει αλλάξει ιδέες. Η φράση του «το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» δεν είναι παρά η κατάληξη των επεισοδίων του 1986 που με τσεκούρια «γιόρτασε» στη Νομική την επέτειο της 21ης Απριλίου μαζί με συντρόφους του νεολαίους της ΕΠΕΝ.

Νέο κύμα θα επηρεάσει τη χώρα τις επόμενες ώρες


, τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά από το απόγευμα και μετά

Τροχαίο στο Λουτράκι, Τραυματίστηκε παλιός πρόεδρος της ΌρμαςΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα  το βράδυ της Τετάρτης

(3)