Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννης Σηφάκης: Μακεδονίας 8,5 εκατ. ευρώ για τους επιλαχόντες νέους αγρότες Μεταφέρθηκαν από την Κεντρική Διοίκηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 8,5 εκατ. ευρώ για τους επιλαχόντες νέους αγρότες.

Διαμαρτυρία του Εθνικού Γιαννιτσών για την μη αναβολή του αγώνα με το Μαυροβούνι


ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
 ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΠΕΛΛΑΣ 
ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΜΑΛΤΑ 0-3
ROMA CAPUT MUNDI |

Πετυχημένο το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι του Μεγ.ΑλεξάνδρουΤα μέλη και οι φίλοι του Φιλοπρόοδου  Συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος" διασκέδασαν στο

Γιάννης Σηφάκης : Μέχρι τέλος Μαρτίου θα λειτουργήσει η νέα δομή ΕΚΑΒ στην Αριδαία.


Έρχονται οι 4 ΕΚΑΒίτες με απόσπαση και ο Δήμος Αλμωπίας παραχώρησε κατάλληλο χώρο ( δίπλα στο Κέντρο Κοινότητας Αλμωπίας) ο οποίος διαμορφώνεται κατάλληλα

Χένρι Κίσινγκερ: «Μέχρι το 2018 η Ελλάδα δεν θα έχει τίποτα δικό της»


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλληνας Φοιτητής που έτυχε να σπουδάζει προ δεκαετιών στις ΗΠΑ, κι έμεινε εμβρόντητος όταν ο Καθηγητής του στο Χάρβαρντ, του ζήτησε να κάνει μια εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, την μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ»                                                   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πρόγραμμα αποχετευτικού έργου αριδαίαςAπό Δευτέρα 26/2/2018 έως την Παρασκευή 2/3/2018 θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφής  στις εξής οδούς :


Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Έδεσσας και Άρνισσας ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι έχουν εκδοθεί η παρακάτω προκήρυξη που αφορά πρόσληψη προσωπικού Αορίστου Χρόνου:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Στον Παράδεισο των Κυριών του Εμίλ Ζολά

Την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 18.30 στον χώρο της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Γάλλου κλασικού συγγραφέα Εμίλ Ζολά, σε μετάφραση Ιφιγένειας Μποτουροπούλου, καθηγήτριας Ιστορίας του Γαλλικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών .

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαρτίου

Από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 02 Μαρτίου, αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις του Μαρτίου του 2018.

«Φρένο» στη φυγή των νέων από τον ΟΑΕΔ

Εγκρίθηκε πρόγραμμα επιδότησης 15.000 ανέργων πτυχιούχων

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιωματικό σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου,ημέρα Δευτέρα στον πολυχώρο του 4 Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Η εκδρομή του Φ.Σ.Ε Μ.Αλέξανδρου στην Ιταλία ( 9-15 Απριλίου 2018)

Από την βασίλισσα της Καμπανίας, την χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη και το Σαλέρνο (ως βάσεις), εξορμούμε στη μαγευτική Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, στον μυχό του ομώνυμου κόλπου της Τυρρηνικής θάλασσας και επισκεπτόμαστε το γαλήνιο Σορρέντο, το διάσημο Κάπρι, γνωστό και ως ο "Ο Κήπος της Εδέμ", το Ερκολάνο, την Πομπηία και την αρχαία Ελληνική αποικία της Ποσειδωνίας.

Ευχαριστήριο ΔΗΚΕΑ ΑλμωπίαςΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/ 02/ 2018 το αποκριάτικο πάρτυ που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α.

(3)