Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση κλοπής σε χωριό της Πέλλας



 

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, περίπτωση κλοπής που έλαβε χώρα την 03.08.2014.

Η μισή …Ημαθία στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης






Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις οι οποίες έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Απόλλωνας Κρύας στελεχώθηκε με παίκτες αξίας, κάτι που έφερε ενθουσιασμό στους φίλους του.

Προσοχή στον καταρροϊκό πυρετό

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πέλλας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ότι μετά τα πρόσφατα κρούσματα καταρροϊκού πυρετού των προβάτων που διαπιστώθηκαν σε Φλώρινα, Θεσσαλονίκη και Εύβοια, ολόκληρη η Ηπειρωτική Ελλάδα αποτελεί πλέον, με εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζώνη προστασίας για το συγκεκριμένο νόσημα.

Εντυπωσιάζει και στις μεταγραφές ο Ηρακλής Άσπρου




 

Με εντυπωσιακό ξεκίνησε τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ηρακλής Άσπρου. Η νεοφώτιστη στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα έχει καταφέρει να προσεγγίσει παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα πρόσφατα ενέταξε στο δυναμικό της τον Μάνθο Πλατάκη!

Η ΄΄πρώτη΄΄ της Δόξας Εξαπλατάνου.






Με   στόχο  μια καλή πορεία  στην φετινή αγωνιστική σεζόν, ξεκίνησε τη   Δευτέρα  8  Αυγούστου  η προετοιμασία της Δόξας  Εξαπλατάνου,  υπό την καθοδήγηση του προπονητή της  Αντώνη  Σαμπουντζή .

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

 
Μετά από διάφορα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Καβάλας ότι τα λουτρά Ελευθέρων Καβάλας όχι μόνο έχουν καταστραφεί αλλά και έχουν λεηλατηθεί και δεν έμεινε τίποτε όρθιο από ότι είχαν στα τόσα χρόνια λειτουργίας τους, το προεδρείο του συλλόγου υλοποιώντας τις αποφάσεις του Δ.Σ. στην τελευταία του συνεδρίαση στο Μακεδονία Παλλάς συνέχισε τις επισκέψεις του σε διάφορες λουτροπόλεις.

Αποζημίωση και για περονόσπορο στα αμπέλια με νέο πρόγραμμα κρατικών ενισχύσεων ύψους 28,5 εκατ. ευρώ.



 
Την απόφαση με την οποία ανατίθεται στον ΕΛΓΑ η υλοποίηση προγράμματος κρατικών οικονομικών ενισχύσεων (ΠΣΕΑ) ύψους 28,5 εκατ.ευρώ, υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης.

80.000 - 82.000 οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς



 

«65.000 αιτήσεις είχαν υποβληθεί μέχρι χθες και η εκτίμησή μας είναι πως αυτές θα φτάσουν τις 80.000 - 82.000» τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος,

..."Διακοποδάνεια"...το..."Επιχειρείν"...εν..."Ελλάδι"...!!!






 Καραδοκούν οι  Τράπεζες
"πασχίζουν" να κερδίσουν
και όσους θέλουνε δάνεια
να  τους  "αποδεκατίσουν"..!!

(3)