Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Oταν η Αγροτιά "Παλεύει" κι' η Ελλάδα "Ζωντανεύει"..!!



Ερημώνει η Ύπαιθρος
οι Αγρότες "μαδημένοι"
 δίκαια διαδηλώνουνε
γιατί 'ναι προδωμένοι.!

Συνεμορφώθην με τις Ηγεμονικές υποδείξεις



Ηγεμόνα μου μεγάλε
γονατιστός μπροστά σου
συγχώρεση ζητώ.

Έκλεισε η λακκούβα –μνημείο





Με την πρώτη ευκαιρία έκλεισε η λακκούβα -μνημείο σε δρόμο της Αλμωπίας .΄Όπως παραδέχτηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Τάσος Θεοδωρίδης , οι οδηγού έχουν δίκιο ,

Πατάτες και μήλα μοίρασαν οι αγρότες στην Αριδαία



Αγροτικά προϊόντα σε διερχόμενους οδηγούς αλλά και σε αρκετούς που πήγαν στον χώρο του μπλόκου  στην Αριδαία ,μοίρασαν συμβολικά αγρότες της Αλμωπίας το μεσημέρι της Πέμπτης,

5 νέες συμβάσεις LEADER συνολικού προϋπολογισμού 374.851,25 €







Σήμερα, 21/2, στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υπέγραψε τις συμβάσεις σε πέντε νέα εγκεκριμένα έργα της 2ης προκήρυξης του προγράμματος LEADER συνολικού προϋπολογισμού 374.851,25 €.

Αντισυμβατική συμπεριφορά βλέπει ο Συμπαραστάτης του Δημότη στον ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Καταπέλτης είναι το πόρισμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας Σταύρου Κλεισούρη το οποίο διαβιβάζει
Δήμαρχο Αλμωπίας , τον  Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίο   το   Γραφείο Αιρετών     (Για να κοινοποιηθεί στα μέλη του Δ.Σ)    και τον  Σύνδεσμο Καθαριότητας Αλμωπίας , για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ .

ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης εκτιμά ότι:

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ






Το Σάββατο 23 Φλεβάρη  στις 8:30 μμ  η Τ.Ο.  ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αλμωπίας διοργανώνει Μουσική Πολιτική Βραδιά στα γραφεία της στην Αριδαία Αθ.Διάκου 12 (κέντρο), με τους  Jazza SLam Trio.

Αλλάζουν ή βουλιάζουν στην δημοτική ομάδα του Δημάρχου Αλμωπίας




Καθοριστική θεωρείται η βραδινή  προσυνεδρίαση  της  δημοτικής ομάδας του Δημάρχου Αλμωπίας. Αν και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι προγραμματισμένη για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας , είναι τουλάχιστον περίεργο που συγκαλείται τόσο νωρίς .

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΒΑΡΟΣΙ» ΕΔΕΣΣΑΣ



Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, συνήλθαν σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΒΑΡΟΣΙ» Έδεσσας. Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας 2012-2013,





Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δελφών διοργάνωσε και φέτος Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας 2012-2013. Η διοργάνωση αγώνων

Η νέα Διοίκηση του Σωματείου Κουρεών Κομμωτών Έδεσσας Σκύδρας Αριδαίας



 




Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 το Σωματείο Κουρεών Κομμωτών Έδεσσας   Σκύδρας  Αριδαίας  μετά από   πρόσκληση της Πρόεδρου και το Διοικητικού Συμβουλίου σε όλα τα μέλη του   έκοψε  την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Σωματείου παράλληλα  έγιναν οι  αρχαιρεσίες για εκλογή νέων διοικητικών οργάνων.  Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :

Παρουσίαση δράσης του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών στην Αριδαία





Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση απολογισμού των δράσεων των σχολείων για τα 100 χρόνια ελευθερίας που διοργάνωσε η ΔΔΕ Πέλλας την Πέμπτη 14-2-2013.

Απαγορεύει την ελευθεροτυπία ο Δήμαρχος Αλμωπίας



 



ΡΗΤΑ απαγόρευσε την είσοδο του Ράδιο Αλμωπία που λειτουργεί εδώ και 24 χρόνια. της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Ν. Πέλλας που κυκλοφορεί  εδώ και 16 χρόνια  και του blog μας που λειτουργεί περίπου τρία χρόνια , ο Δήμαρχος Αλμωπίας Κύριος Δημήτριος Πασόης . Κατά την άποψη του κ Δημάρχου  δεν είναι δημοσιογράφοι όσοι δεν αναγράφουν το όνομά του και δεν δημοσιεύουν την φωτογραφία του.

Σεβασμός στα διατηρητέα




Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Αλμωπίας να δείχνουν τον δέοντα σεβασμό στη λακκούβα- μνημείο αδιαφορίας και αναλγησίας των αρμοδίων αρχών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟY ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ



 

 Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου, ευχαριστούν θερμά  τον κον Βαφείδη Δημοσθένη, κάτοικο Εξαπλατάνου, που προσέφερε χριστόψωμα στους μαθητές του

ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΘΗΝΑΣ



  Την Κυριακή 24 Φλεβάρη η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν Λαϊκές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  στον Νομό Πέλλας με αφορμή την επίσκεψη της Βουλευτού Αθήνας Ρένας Δούρου.

(3)