Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Η κατανομή των κρουσμάτων...



Στη Θεσσαλονίκη τα 766 -612 στην Αττική, 159 στην Πέλλα-143 στη Λάρισα...
 

"Λουκετο" στα σχολεια...




Οι ανακοινωσεις Κεραμεως...
Κλειστά θα είναι πλέον όλα τα σχολεία, μιας και η Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι μπαίνει «λουκέτο» στα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και τους  παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Τα σχολεία θα κλείσουν από τη Δευτέρα 16/11.

Κωδικός Καμήλα


 

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ

για την ένταξη του κλάδου των παραγωγών πωλητών των λαϊκών αγορών στους πληττόμενους κλάδους

Ο καιρός σήμερα...




Για σήμερα, Σάββατο, στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρής διάρκειας βροχές στο νότιο Ιόνιο . 
Στην υπόλοιπη χώρα...

Τώρα φταίει η… ελιά για τα κρούσματα στην επαρχία

Τώρα φταίει η… ελιά για τα κρούσματα στην επαρχία 

Το ακούσαμε και αυτό, ότι τελικά για την εξάπλωση του κορονοϊού στην επαρχία φταίει η ελιά.

Πού εντοπίζονται τα 3.038 κρούσματα, όλες οι περιοχές - «Βράζουν» Λάρισα, Πέλλα, Μαγνησία

Πού εντοπίζονται τα 3.038 κρούσματα, όλες οι περιοχές - «Βράζουν» Λάρισα, Πέλλα, Μαγνησία H Αττική και η Θεσσαλονίκη εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιδημίας, καταγράφοντας περισσότερα κρούσματα από κάθε άλλη περιοχή. Ακολουθούν οι Π.Ε. Λάρισας, Πέλλας, Μαγνησίας. Δείτε αναλυτικά πού εντοπίζονται οι ημερήσιες θετικές διαγνώσεις.

Κλείνουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία παντού - Η εισήγηση της Επιτροπής, το παρασκήνιο και το μπάχαλο της κυβέρνησης

Κλείνουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία παντού - Η εισήγηση της Επιτροπής, το παρασκήνιο και το μπάχαλο της κυβέρνησηςΆνω κάτω σήμερα με την απόφαση για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων. Το μπάχαλο και το ανύπαρκτο σχέδιο της κυβέρνησης.

(3)