Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Ο καιρός σήμερα...




Για σήμερα, Σάββατο, στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρής διάρκειας βροχές στο νότιο Ιόνιο . 
Στην υπόλοιπη χώρα...

νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοανατολικά θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες
  
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου βαθμιαία θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες
  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά, μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες, όπου πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)