Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Υπέκυψε ο 45χρονος από την Κωνσταντία που τραυματίστηκε σε τροχαίο
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 45χρονος Κώστας Παπαδόπουλος του Σ. ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά τη περασμένη Πέμπτη

Κατά Ηγεμόνων ,Κηδεμόνων και Αγάδων ο Ανδρέας Κόγιος


Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος , καλεί τους  πολίτες να επιλέξουν σωστά στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές . Ο τόπος δεν χρειάζεται , ηγεμόνες , κηδεμόνες  …αγάδες και κοπάδια από ύαινες         
. Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής

Εντοπίστηκαν οι ληστές του ταχυδρομείου της Αριδαίας;
Έντονα κυκλοφόρησε ότι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας του

Άλλους 8 ανακοίνωσε η Κατερίνα Ιγνατιάδου στην ΣύδραΆλλους 8 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε η υποψήφια δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ι  ΓΝΑΤΙΆΔΟΥ. Ήτοι:

Εκδήλωση της «Λαϊκή Συσπείρωση Κ. Μακεδονίας» στην ΣκύδραΚ Α Λ Ε Σ Μ Α

Την Παρασκευή  11 Απρίλη στις 8.00 μ.μ.                                   Σας καλούμε στην Πολιτική Εκδήλωση,                                      που διοργανώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση Κ. Μακεδονίας»
                                                                                       
στο Πνεματικό Κέντρο Σκύδρας                                                       με θέμα τις εκλογές του ερχόμενου Μάη

Σκάνε βόμβες λίαν προσεχώς στην Αλμωπία

Απρόσμενες διαστάσεις και εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσουν σύντομα , βόμβες που αναμένεται να σκάσουν τις προσεχείς ημέρες σχετικά με ερωτήματα που τέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του σημερινού δημάρχου Αλμωπίας ,

Πανεδεσσαϊκός- Φ.Ο. Αριδαίας με 66-50. 

ʽʼΠανάξιαʼʼ πρόκριση για τον Πανεδεσσαϊκό στους τελικούς της Αʼ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ , ο νικητής των οποίων θα πάρει και το εισιτήριο ανόδου για τη Γʼ Εθνική κατηγορία, πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη απέναντι στον πρώτο της κανονικής περιόδου Φ.Ο. Αριδαίας με 66-50.

Eορταστικό ωράριο της M. Εβδομάδος των καταστημάτων: 
       Η  Ομοσπονδία  Επαγγελματικών   Βιοτεχνικών   και Εμπορικών Σωματείων Ν. Πέλλας σας ενημερώνει  για το εορταστικό ωράριο της M. Εβδομάδος των καταστημάτων:

Αφαίρεση βαθμών από Γαρέφι και Ίδα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Π.Ε. 30/3-4-2014


Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ αποτελούμενη από τους κ.κ. Κωνσταντινίδης Ευάγγελος (Πρόεδρος), Τζουβάρας Βασίλειος και Τσέμπτσης Νικηφόρος μέλη, συνεδρίασε την 3-4-2014 και ώρα 19.30 στα γραφεία της ΕΠΣ ΠΕΛΑΛΣ, προκειμένου να επιληφθεί των ΦΥΛΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της 2-4-2014, ποδοσφαιρικής περιόδου 2013/14.
Έχοντας υπόψη:

Η κλήρωση των Πλαίη-οφφ Έγινε η κληρωση των πλαίη –οφφ στην Α1 κατηγορία ως εξής:
Αναλυτικά οι αγωνιστικές

Προεκλογικές κινήσεις του Πέτρου Ζέρζη
Νέο κεφάλαιο ανοίγει ο Πέτρος Ζέρζης με την συμμετοχή του στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Νέα ένσταση για την αίθουσα της εκκλησίας στην Αριδαία


πριν 8 χρόνια περίπου ο Πατριάρχης Βαρολομαίος θεμελίωνε την αίθουσαΗ ένσταση (άγνωστο από ποιυς) για την ανέγερση αίθουσας στον νότιο αύλιο χώρο της εκκλησίας στην

7-21