Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Άπαιχτος ο Ανδρέας ΚόγιοςΕπιβλαβής για τον τόπο για την κοινωνία , για την Πατρίδα, Ο Χ.Χουρσόγλου .»

Παραποίησαν ανακοίνωση της Συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου της ΑψάλουΤελικά κ. Δήμαρχε συναντηθήκατε με τον κ. Μπέλιο ως εκπρόσωπο της συντονιστικήςεπιτροπής , ή ως μέλος; Ως καθηγητής ασφαλώς καταλαβαίνετε την διαφορά...Όπως φυσικά και ο κ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ως δάσκαλος
 ΤΑ "ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΟΙΗΣΑΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ
 ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ 
ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!


ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ 
 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΟΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

Νεκρός ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος τραγουδιστής, ενώ κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, προσέκρουσε στις μπάρες του δρόμου.


Επίτιμος Δημότης Έδεσσας ο κ. Ιερόθεος

Επίτιμος Δημότης Έδεσσας είναι πλέον ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, μετά την ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αληθινή ή «μαϊμού» φερόμενη επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας

Τουλάχιστον    περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί απάντηση  με την υπογραφή της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας, η οποία δημοσιεύτηκε μόνο στο επίσημο όργανο της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ: Δεν υπήρξε καμία ένταση με τους αγρότεςΤην δική του άποψη εκθέτει για το θέμα που αναρτήσαμε τη Τετάρτη για τα παράπονα των αγροτών του μπλόκου της Αψάλου για τον διπλασιασμό αρδειυτικών τελών , ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας

7-21