Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων στη δυτ. Θεσσαλονίκη - Παραμένει άστατος ο καιρός

 

Ισχυρή βροχόπτωση, που επηρέασε κυρίως περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλά σε μικρότερο βαθμό και το κέντρο της πόλης, σημειώθηκε το απόγευμα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και η Πυροσβεστική να δεχτεί δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων.

Και εκβιάζουν και παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια

 

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κ. Μπακογιάννη για «λογικές μαφίας» και τη Ν.Δ. συνολικά για «κυπατζίδικες» πρακτικές και «εθνικά επικίνδυνες» επιλογές • Ο Άκης Σκέρτσος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «παίζει με τη φωτιά», αφού η Ντ. Μπακογιάννη εκτέθηκε ακόμα περισσότερο με νέες της δηλώσεις.

Αποχαιρέτησε τα μπαράζ ανόδου με ψηλά το κεφάλι το Λυκόστομο

Με νίκη αποχαιρέτησε τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου , κάνοντας γενικά μια καλή και αξιοπρεπή παρουσία  στον θεσμό.

Τσίπρας: «Κάθε ψήφος που δεν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύει το σχέδιο της Ν.Δ.»

Τσίπρας: «Κάθε ψήφος που δεν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύει το σχέδιο της Ν.Δ.»
 
 
«Στις 25 Ιουνίου βάζουμε φραγμό στα σχέδιά τους και ανατρέπουμε τους συσχετισμούς» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πέθανε ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου, πατέρας του Νίκου

Πέθανε ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου, πατέρας του Νίκου 

 

Πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 91 ετών ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, πρώην Υπουργός και πατέρας του Νίκου Χατζηνικολάου, Παναγιώτης Χατζηνικολάου.

Ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει τις προθέσεις του: Αλλαγές στο Σύνταγμα, να καταργηθεί το αδιανόητο μονοπώλιο του κράτους στην εκπαίδευση

Ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει τις προθέσεις του: Αλλαγές στο Σύνταγμα, να καταργηθεί το αδιανόητο μονοπώλιο του κράτους στην εκπαίδευση
 
 
Για τη Ροδόπη μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί για παρέμβαση του τουρκικού προξενείου».

Ο καιρός σήμερα...

 



Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά, σήμερα, Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές ή και καταιγίδες σε τμήματα της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και το Βόρειο Αιγαίο.

30 ος Μήνας Μάϊος, Έκθεση φωτογραφίας του Αναστάσιου Ροβιθάκη.




Με την έκθεση φωτογραφίας του Αναστάσιου Ροβιθάκη, με τίτλο «Το ταξίδι προς
το φως ξεκινάει», ολοκληρώνεται ο 30ος Μήνας Μάϊος. Τα εγκαίνια της έκθεσης
έγιναν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023.


Παρουσιάζει πρόγραμμα και λογότυπο του Συνδυασμού του ο Λάκης Προκοπίδης


 

Τελευταίο μπαράζ


 

Τελικός Champions League, Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ 1-0: Πρωταθλητές Ευρώπης οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα με γκολάρα Ρόδρι!

AP Photo 

Η Μάντσεστερ Σίτι τα κατάφερε! Ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το Champions League. Δυσκολεύτηκε, κόπιασε, αγχώθηκε αλλά χάρη στο γκολ του Ρόδρι και στη σωτήρια επέμβαση του Έντερσον στο φινάλε, επικράτησε 1-0 της εξαιρετικής Ίντερ και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο!

(3)