Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Δ. Μπίνος: «Απροετοίμαστη και αδύναμη η Δημοτική Αρχή να χειριστεί τα ζητήματα της άρδευσης» Δήλωση Δημήτρη Μπίνου





- ΧΑΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ 2019 (100.000 ΕΥΡΩ)
- ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2020
- ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ

  Τον κώδωνα του κινδύνου για την αρδευτική περίοδο , κρούει ξανά ο πρώην Δήμαρχος  και νυν δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπίνος. Καλεί  δε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν γρήγορα τις διαδικασίες  προτού να είναι πολύ αργά

Ενημέρωση από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας






Με στόχο την ενημέρωση των πολιτών της Περιοχής Ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, ανακοινώνουμε ότι:

Ευχές από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Θηριόπετρας


Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές Καλής και Σκύδρας




Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι κι αυτήν την εβδομάδα θα είναι ανοιχτή η λαϊκή αγορά στην Καλή την Τετάρτη 22 Απριλίου και στη Σκύδρα το Σάββατο 25 Απριλίου 2020.

Μπορεί ο Μητσοτάκης να γίνει ο «προδότης» της τάξης του;..

Η πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ προειδοποιεί ότι η οικονομική κρίση της εποχής του κορονοϊού θα είναι αντίστοιχη της Μεγάλης Υφεσης και η διάδοχός της Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα μιλά για την πιο βαθιά οικονομική συρρίκνωση μετά το 1930. Αμφότερες προεξοφλούν ότι η Ελλάδα θα είναι από τις χώρες που θα βρεθούν στο πρώτο κύμα.. της νέας κρίσης.

Το ΣτΕ ανέτρεψε την απόφασή του για αναδρομικά σε όλους τους συνταξιούχους

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και ανέτρεψε την προηγούμενη απόφασή του με την οποία είχε επιδικάσεις αναδρομικά πολλών ετών στους συνταξιούχους, όπως αναφέρει η ΕΝΥΠΕΚΚ.. 

Αντώνης Λιάκος: Οι σαχλαμάρες για τη Χούντα και ο ρόλος Παπανδρέου, Μητσοτάκη, βασιλιά

https://im2.7job.gr/sites/default/files/imagecache/1200x675/article/2020/17/315421-wknkesf_001.jpgΑντώνης Λιάκος: Οι σαχλαμάρες για τη χούντα και ο ρόλος Παπανδρέου, Μητσοτάκη και βασιλιά


Αντώνης Λιάκος: Οι σαχλαμάρες για τη χούντα και ο ρόλος Παπανδρέου, Μητσοτάκη και βασιλιά
 Φωτεινή Λαμπρίδη


 «Η δικτατορία ήταν βαθειά ριζωμένη στις συνέχειες της ελληνικής ιστορίας. Η ιδεολογία της ήταν εκείνη της εθνικοφροσύνης και της πειθαρχίας που καλλιεργούνταν στο σχολείο και στον δημόσιο λόγο» λέει στο tvxs. gr o ιστορικός και πανεπιστημιακός, Αντώνης Λιάκος, με αφορμή τη σημερινή επέτειο των 53 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967 και το εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο του «Ο ελληνικός 20ος αιώνας» (εκδόσεις Πόλις). Απαντάει στο ερώτημα για το κατά πόσο καθοριστικός ήταν ο ρόλος του Ανδρέα Παπανδρέου, του βασιλιά Κωνσταντίνου και του Κ. Μητσοτάκη στην εξέλιξη των γεγονότων που οδήγησαν στη δικτατορία, σχολιάζει το «οικονομικό θαύμα» της δικτατορίας που ανέσυρε η ελληνική ακροδεξιά εν μέσω κρίσης αλλά και την προσπάθεια ωραιοποίησης τους χούντας, από Έλληνες ιστορικούς τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχει ανάσταση για εμάς


Γράφει  ο      Ρηγίνος

Μια δρασκελιά νεκρή ζώνη
κομμένο συρματόπλεγμα ρούχα σχισμένα

ΜΕΡΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




            Το ΚΚΕ τιμά την προσφορά και τη μνήμη των θυμάτων της χούντας, όλων όσων έδωσαν τη ζωή τους δολοφονήθηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, υπέστησαν βασανιστήρια, συνέβαλαν με κάθε μορφή στην ανάπτυξη της αντιδικτατορικής πάλης.

Ο καιρός




ΣΗΜΕΡΑ  ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-04-2020
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά πλην ανατολικής

Αν δεν υπήρχαν τα social media...



Τα κανάλια δείχνουν καθημερινά τον θαυμασμό τους για την κυβέρνηση, οι εφημερίδες προσπαθούν να επιβιώσουν εχοντας

(3)