Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Δήλωση Γιώργου Καρασμάνη για ασφαλιστικό-φορολογικό

    Μετά τη συζήτηση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. Γιώργος Καρασμάνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

Αρχίζουν τα μπαράζ ανόδου για τον ΑΛΜΩΠΌ


Μοναδικό γλέντι στο ΧΑΡΑΜΑ στο Λυκόστομο


Θεατρική παράσταση στους Προμάχους           Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Προμάχων και ο Σύλλογος διδασκόντων σας προσκαλούν την Πέμπτη

Επίσκεψη του Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού και του Βουλευτή Πέλλας Ιωάννη Σηφάκη στο Δήμο Σκύδρας.Το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό και το Βουλευτή Πέλλας Ιωάννη Σηφάκη με τους συνεργάτες τους υποδέχθηκε, το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 κι ώρα 14:00΄στο Δημαρχείο,

Ο Γιάννης Σηφάκης φέρνει με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή το θέμα της ακαρπίας σε Πέλλα και Ημαθία
Η επίκαιρη ερώτηση θα απαντηθεί από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στην Βουλή την Πέμπτη των πρωί
Την ερώτηση θα υποστηρίξει στην συζήτηση ο βουλευτής
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επίκαιρης ερώτησης

Εορτασμός της 9ης Μαΐου, ως Ημέρα της Ευρώπης και Ημέρα κατά του ναζισμού και φασισμού, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας 
Με σύσσωμη παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων και αρκετούς πολίτες πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για τους εθνικούς αγώνες και την εθνική αντίσταση κατά του ναζισμού και του φασισμού (9η Μαΐου), στην Έδεσσα, έδρα της Π.Ε. Πέλλας.

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ)


Στιγμιότυπο από την ομιλία του Προέδρου του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, κου. Νικόλαου Πέντζου


Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησαν την Πέμπτη, 05 Μαίου 2016, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ).

«Στραβά μάτια» από επιτροπές διαγωνισμών στον Δήμο Αλμωπίας; 
Διαφορετικά μέτρα και σταθμά εφαρμόζουν επιτροπές διαγωνισμών του Δήμου Αλμωπίας , με αποτέλεσμα  συγκεκριμένοι διαγωνισμοί να οδηγούνται σε «ημέτερους» .

Εγκρίθηκε με 153 «Ναι» το Ασφαλιστικό...

143 «όχι» από την αντιπολίτευση...

Τι αφορά το άρθρο 38 στο οποίο ψήφισε «παρών» η Νέα Δημοκρατία...

(3)