Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Προχωράμε μαζί για την νίκη στις 21 Μαίου και την προοδευτική κυβέρνηση

 

 

 

 

Γιάννης Σηφάκης από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα νέα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ στην Αριδαία :
Θεοδώρα Τζάκρη: Μαζί θα ανοικοδομήσουμε τη μεσαία τάξη, μέρα με τη μέρα, μετά τις 21 Μαΐου


Χαιρετισμός της βουλευτή στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης
Επιμελητηρίων Ελλάδας στην Έδεσσα
Σήμερα, Σάββατο 6 Μαΐου, η υπ. Βουλευτής Πέλλας και αν. Τομεάρχης Εξωτερικών
του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη,

Συνάντηση του Γιώργου Καρασμάνη με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινάόπου τέθηκε και το τεράστιο θέμα των συνεπειών της κλιματικής κρίσης
Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ο βουλευτής και
πρώην Υπουργός Γιώργος Καρασμάνης.Τα αποτελέσματα στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

 Στους αγώνες του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα :

Στέφθηκε βασιλιάς ο Κάρολος Γ' – Ακούστηκαν και ελληνορθόδοξοι ψαλμοί

Στέφθηκε βασιλιάς ο Κάρολος Γ' – Ακούστηκαν και ελληνορθόδοξοι ψαλμοί
Νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε και επίσημα ο Κάρολος Γ', διαδεχόμενος την εκλιπούσα μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

Γιάννης Σηφάκης από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα νέα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ στην Αριδαία: Προχωράμε μαζί για την νίκη στις 21 Μαίου και την προοδευτική κυβέρνηση

 Την Παρασκευή 06 05 23 πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον πεζόδρομο της Αριδαίας εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με συμμετοχή όλων των υποψηφίων βουλευτών.

Ο Τσίπρας αντιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου γιατί το ΠΑΣΟΚ νταραβερίζεται με τη ΝΔ…

Αλέξης Τσίπρας 


Από το 2012, όταν το ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνησε με τη ΝΔ, το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου νταραβερίζεται με το συντηρητικό κόμμα και έχει στο στόχαστρό του το κόμμα της Αριστεράς. Δηλαδή, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ κάνουν αυτό που δεν έκανε ποτέ ο ιδρυτής του.

Διήμερες εκδηλώσεις για την ενθρόνιση του Κάρολου Γ' στο Λονδίνο

 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στο Λονδίνο εν όψει της στέψης του βασιλιά Κάρολου του Γ' στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ, στις 12 το μεσημέρι (2 μ.μ. ώρα Ελλάδας). Οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα Σάββατο με την επίσημη τελετή, ενώ θα συνεχιστούν και αύριο Κυριακή.

Καθαρισμός κοιμητηρίων

 Μετά από πολλά παράπονα , ο Δήμος Αλμωπίας αφουγκράστηκε σχετικά γρήγορα  το δίκαιο των αιτημάτων και  ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο καθαρισμός των κοιμητηρίων στις κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας.

Συνάντηση Παράσχου Τσάνταλη –Δημήτρη Μπίνου

Πολύωρη συνάντηση είχαν στον Εξαπλάτανο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με τον δημοτικό σύμβουλο Παράσχο Τσάνταλη.

Θεοδώρα Τζάκρη: Παρέμβαση σε ημερίδα για τη φαιά σήψη στο κάστανο«Να μη χαθεί η ελπιδοφόρα και κερδοφόρα καλλιέργεια του κάστανου στην Πέλλα που είναι μια σημαντική πηγή εισοδήματος για τους κατοίκους των ορεινών και ημιορεινών περιοχών».


Παρέμβαση της υπ. Βουλευτή Πέλλας σε ημερίδα  στην Όρμα , για την φαιά σήψη στο κάστανο.

Λυκόστομο τελευταίας κατηγορίαςΠνιγμένη στα χόρτα  η παιδική χαρά του χωριού

Πολλά παράπονα κάνουν κάτοικοι του Λυκοστόμου    , για την εγκατάλειψη του χωριού  . Αυτή την φορά για την κατάσταση της παιδικής χαράς του χωριού.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Τάκης Νινουρλής  είχε κάνει σχετικό ερώτημα για όλα τα χωριά μεταφέροντας

Ο καιρός

Σήμερα στα ανατολικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες πιθανότητα ασθενών βροχών σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Κυκλάδες,

Συμμετοχή 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1


Στα πλαίσια του εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΚΑ1 με τίτλο 
"Εμπλουτισμός του έργου των εκπαιδευτικών μέσα από καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και εργαλεία Τ.Π.Ε" (κωδικός 2022-1-EL01-KA122-VET-000069494),

(3)