Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Συνεργείο Τουρις


Τραγική η αστυνομία ΠέλλαςΜόνο που  δεν έπεσε στα Γόνατα η Αστυνομία να ζητήσει συγνώμη  που…τόλμησε  να πάει στο γλέντι που έκανε για τον γάμο του ο Αντιδημαρχος Αλμωπίας Γιάννης Κετικίδης , με 500 περίπου καλεσμένους , αντί για 50  όπως προέβλεπε ο νόμος.

Χρειαζόμαστε άμεσα εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Μόσιαλος «αδειάζει» κυβέρνηση: Χρειαζόμαστε άμεσα εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Μόσιαλος «αδειάζει» κυβέρνηση:Ο Ηλίας Μόσιαλος τονίζει πως η στρατηγική για την καταπολέμηση του κορονοϊού, δεν πρέπει να γίνεται χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση.

Τι λες τώρα Μελιτα;


 

Πριν  λίγες ημέρες η αγαπητή Μελίτα έγραφε

Melita Xiskaki
21 Αυγούστου στις 6:28 μ.μ.

Πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος...


poulopoulos-arthro
ΒΙΝΤΕΟ

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ χθες πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής και απόλυτα ταυτισμένος με το Νέο Κύμα.

Τον ξεριζωμό των ποντίων τον σχεδίασε και τον επεδίωξε το Ελλαδικό κράτος.

Γράφει ο Τραϊανός Πασόης 

  Με την πανδημία του Κορονοϊού ξεχάσαμε σημαντικές επετείους. Ο Αύγουστος 1923 είναι μήνας της δεύτερης φάσης του ξεριζωμού και της εξόντωσης του Ελληνισμού της Μ.Ασίας και Θράκης. Ήταν το τραγικό επακόλουθο της άτακτης υποχώρησης του Ελληνικού στρατού στο Μικρασιατικό μέτωπο.

Γ. Κετικίδη ψάξε τα «καρφιά» στο περιβάλλον σουΑφού ευχηθούμε «βίον  ανθόσπαρτο» στον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας Γιάννη Κετικίδη,

Συνεδριάζει δια τηλεδιάσκεψης την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας,


Συνεδριάζει  δια τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας, την Τρίτη, 25-8-2020, ώρα 20:00, για λήψη απόφασης, επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

Καιρός: Σκάει ο τζίτζικας και σήμερα

  - Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχήΚαιρός: Αναλυτική πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ για όλη την Ελλάδα. Αναλυτικά ο καιρός σήμερα ανά περιοχή και ο καιρός αύριο.

Συνεδρίαση- κουκλοθέατρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας
 ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΖΗΤΕΙΤΑΙ

(3)