Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Πολύγλωσσοι


 

Μετά τα Αγγλικά ,

Πρόεδρος με ομφωνία , συνέχεια με παραφωνία

Ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο ο Δημήτρης Βέσκος ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Εκλέχτηκε δύο φορές στο αξίωμα του Προέδρου  και μάλιστα ομόφωνα , κάτι που αποτελεί ρεκόρ. Τον τελευταίο χρόνο όμως έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ. Πολλές συνεδριάσεις αναβλήθηκαν γιατί δεν υπήρχε απαρτία . Ουδέποτε όμως δεν αναρωτήθηκε για ποιον λόγο.

Το άκρον άωτον της αισιοδοξίας


 Γράφει
ο ΑΝ.Α. Π.

Κ. Διευθυντά

Επιτρέψτε μου να συγχαρώ τον απερχόμενο δήμαρχο Αλμωπίας....

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής - ΑλώρουΗ Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής - Αλώρου ευχαριστούν πολύ

Οι εκλογές του Μ.Σ. ΕξαπλατάνουΤην Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν η  Γενική Συνέλευση απολογισμού του έργου της παρελθούσης διοικήσεως, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου επταμελούς διοικητικού συμβουλίου του  Μορφωτικού συλλόγου  Εξαπλατάνου ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ .

ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝΑγώνες kick boxing διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο
Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 στις 11.00 π.μ.,

Πανωλεθρίαμβος!

flying euros 

Το Δημόσιο από τις επενδύσεις του στην Εθνική και την Alpha Bank, που αποεπενδύει τώρα, χάνει 10,6 δισ. ευρώ και άλλα 550-600 εκατ. ευρώ από μερίσματα του 2023 που θα διανεμηθούν το 2024 ● Σε 40 δισ. ευρώ υπολογίζει τις συνολικές απώλειες για τις 4 συστημικές τράπεζες το ΚΕΠΕ.

Ανατροπή στην υπόθεση της Κιβωτού: «Ποτέ δεν με πείραξε ο πατέρας Αντώνιος», λέει τώρα καταγγέλλων

Ανατροπή στην υπόθεση της Κιβωτού: «Ποτέ δεν με πείραξε ο πατέρας Αντώνιος», λέει τώρα καταγγέλλων
 
 
Βιντεοληπτικό υλικό και ιδιόχειρες επιστολές φέρνουν ανατροπή στα δεδομένα για την κατηγορία περί ασέλγειας σε ανήλικο για τον πατέρα Αντώνιο.

Ο ΕΟΦ ανακαλεί φάρμακο για την καρδιά

Ο ΕΟΦ ανακαλεί φάρμακο για την καρδιά

 

Στην ανάκληση των παρτίδων 23E11A2 του φαρμακευτικού προϊόντος BREVIBLOC 10MG/ML (διάλυμα για έγχυση).

Καρκινοπαθείς θα πληρώνουν από την τσέπη τους εξέταση για το κατάλληλο φάρμακο

Το Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»  

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς στην Ελλάδα, καθώς σύντομα αναμένεται να κληθούν να πληρώνουν από την τσέπη τους εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να προσδιορίσουν ποιο είναι το ποιο κατάλληλο φάρμακο που θα πρέπει να λάβουν.

Τέλος τα μετρητά σε συναλλαγές, «μπόνους» έως 3.000 για καταγγελίες: Όλο το νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής

Τέλος τα μετρητά σε συναλλαγές, «μπόνους» έως 3.000 για καταγγελίες: Όλο το νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής
 
 
Αναλυτικά τα «μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής», όπως προβλέπονται στο νομοσχέδιο που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

Συζήτησαν τα προβλήματα του νοσοκομείου ΄Εδεσσας

Η Συντονιστική Νοσοκομείο Έδεσσας SOS συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13/11 στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας με στελέχη της Περιφερειακής παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία"

Δημοσκοπήσεις: Απαισιόδοξη κοινωνία, πολιτική ρευστοποίηση και το κενό...


 
Μια κοινωνία απαισιόδοξη, με μειωμένες προσδοκίες, που ναι μεν θέλει να προχωρήσει μπροστά με μεταρρυθμίσεις τις οποίες δεν μπορεί να περιγράψει επακριβώς,

Ο καιρός

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

(3)