Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Επιχειρούν να αποτρέψουν τον κόσμο να επισκεφθεί τα Λουτρά Πόζαρ

Το Πόζαρ κινδυνεύει περισσότερο από ύπουλα δημοσιέυματα, παρά από την πτώση κάποιων βράχων
 Τι ρόλο παίζουν και για ποιους δουλεύουν τελικά;

Τοπικός διαγωνισμό πειραμάτων EUSO 2015 »
Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, στο 2ο Λύκειο Έδεσσας (πρώην «Πολυκλαδικό»), διεξήχθη η προκριματική φάση (για το νομό Πέλλας) του μαθητικού διαγωνισμού πειραμάτων Φυσικών Επιστημών της «13ης Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών - EUSO 2015».

Υπεύθυνη στάση της Διοίκησης των Λουτρών Πόζαρ
Η ανθρώπινη ζωή και η αρτιμέλεια  είναι αυτά που προέχουν πάντα. Πολύ σωστά λειτουργεί η

Νίκες με ευρύ σκορ πέτυχαν οι μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ ΠέλλαςΝίκες με ευρύ σκορ πέτυχαν οι μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Πέλλας επί των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς στο γήπεδο της Αριδαίας.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣΟ Δήμος Αλμωπίας, η ΔΗΚΕΑ και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Νομού Πέλλας,

Εξιχνίαση απάτης στην Αριδαία        Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, απάτη μέσω διαδικτύου που έγινε αρχές Νοεμβρίου στην Αριδαία Πέλλας.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ
Ο σύλλογος διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον περσινό απόφοιτο του σχολείου Πέτρο Εσιπέκογλου, που κέρδισε το πρώτο βραβείο και τη μαθήτρια της Β΄ τάξης Κυριακή Παπαδοπούλου, η οποία μοιράστηκε μαζί του το 2ο βραβείο στο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης του συλλόγου φίλων βιβλίου νομού Πέλλας

Οριστική κατανομή καταγεγραμμένων αναγκών σε θέσεις κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Αλμωπίας    Σύνολο: 121                         

Δυναμική παρέμβαση του Γ. Καρασμάνη στο νέο Επίτροπο Γεωργίας Phil Hogan για τις αποζημιώσεις των ροδακινοπαραγών 
Ένα ακόμη βήμα – ιδιαίτερα σημαντικό – για την αναπλήρωση της απώλειας εισοδήματος, που είχαν φέτος οι Έλληνες ροδακινοπαραγωγοί από την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία και το μετέπειτα ρωσικό εμπάργκο στις εξαγωγές, έγινε χθες στις Βρυξέλλες κατά τη συνάντηση που είχε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, με το νέο Επίτροπο Γεωργίας, Phil Hogan.

Ήττα για την ομάδα νέων του Αλμωπού
Την ήττα με 4-1 γνώρισε το Σάββατο η ομάδα νέων του Αλμωπού Αριδαίας από την αντίστοιχη της Ακαδημίας του Ντίνου Κούη στο πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας(Θεσ/νίκης).

4η Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας<< Χριστούγεννα σαν ..Όνειρο>>

Δεν έχουν τελειωμό οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Αλμωπία
Τελικά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός για την Αλμωπία όπου οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματo

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ

Ο σύλλογος διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον περσινό απόφοιτο του σχολείου Πέτρο Εσιπέκογλου, που κέρδισε το πρώτο βραβείο και τη μαθήτρια της Β΄ τάξης Κυριακή Παπαδοπούλου, η οποία μοιράστηκε μαζί του το 2ο βραβείο στο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης του συλλόγου φίλων βιβλίου νομού Πέλλας. Τα παιδιά βραβεύτηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου στα Γιαννιτσά.

7-21