Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Επιχειρούν να αποτρέψουν τον κόσμο να επισκεφθεί τα Λουτρά Πόζαρ





Το Πόζαρ κινδυνεύει περισσότερο από ύπουλα δημοσιέυματα, παρά από την πτώση κάποιων βράχων
 Τι ρόλο παίζουν και για ποιους δουλεύουν τελικά;









Ενόχλησε αφάνταστα όπως φαίνεται ,τα γνωστά «παπαγαλάκια» το γεγονός ότι πολλοί έχουν επιλέξει την ευρύτερη περιοχή των Λουτρών Πόζαρ , για να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.
Βρήκαν ευκαιρία με τη πτώση κάποιων βράχων στον κεντρικό δρόμο, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων , να βγάλουν μαχαίρια. Χαρακτηρίζουν ως άθλια εικόνα τις εργασίες αποκατάστασης που γίνονται. Και ένα μωρό καταλαβαίνει ότι χρειάζεται κάποιος χρόνος για να διευθετηθεί το πρόβλημα. Ν α παραποιείται  όμως με αυτό τον τρόπο για προσωπικούς και εμπαθείς λόγους  μια κατάσταση που μόνο κακό κάνει στην περιοχή, απέχει πολύ από την δημοσιογραφία και την πραγματικότητα. Είναι εμφανής η προσπάθεια που γίνεται για να αποτραπούν  όσοι προγραμματίζουν επισκέψεις στην περιοχή και να  επιλέξουν άλλες περιοχές. Είναι ολοφάνερο ότι παίζονται παιχνίδια σε βάρος του τόπου. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε θέση να διαβεβαιώσουμε όλους όσους προγραμματίζουν να περάσουν τις γιορτές στη περιοχή να το κάνουν άφοβα και  να είναι βέβαιοι ότι θα περάσουν αξέχαστα.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Για δες καιρό που διάλεξε… Ο λόγος για τη Διοίκηση των Λουτρών η οποία μετά την πτώση κάποιων μικρών βράχων στον δρόμο των Λουτρών Πόζαρ, απέκλεισε την κεντρική οδική αρτηρία από την οποία περνούσαν οι επισκέπτες της Λουτρόπολης.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, εν μέσω εορταστικής περιόδου, η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή, μπορεί να χαρακτηριστεί ως «άθλια», με τους επιχειρηματίες της περιοχής να διαμαρτύρονται έντονα.
Σ.Σ.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά διαμαρτυρία από κανέναν επαγγελματικό φορέα που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

1 σχόλιο:

  1. Οι επαγγελματίες της περιοχής διαβεβαιώνουν πως αν υπήρχε ανάγκη θα έβγαζαν οι ίδιοι με τα χέρια τους τους βράχους απ' το δρόμο!
    Δυστυχώς όμως, για τον κύριο που έγραψε αυτές τις αθλιότητες η πτώση των βράχων έγινε στο ποτάμι πίσω απ' το Αλεξάνδρειο. Σημείο δηλαδή εκτός θέασης των επισκεπτών που κινούνται στον κεντρικό δρόμο των λουτρών. Αν πήγαινε μια βόλτα εκεί ο "κύριος" θα το ήξερε... Άλλωστε, η επισκεψιμότητα των λουτρών πάντα ενοχλούσε "κάποιους'...
    Εξ αιτίας αυτών λαμόγιων μισαλλόδοξων έκλεισε και το σπήλαιο, ένα βαρύ πλήγμα για την περιοχή.
    Μη με αφήνετε να πω κι άλλα γιατί.... υποψιάζομαι πως οι συγκεκριμένοι δεν είναι ξένοι αλλά "δικοί μας" άνθρωποι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)