Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Ενημέρωση του Ν. Παρούτογλου από τον Χ. Μπάτση

 


Το δημαρχείο Αλμωπίας στην Αριδαία , επισκέφθηκε   σήμερα Τρίτη ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου  με την δημοτική του ομάδα, όπου συναντήθηκαν με τον απερχόμενο δήμαρχο Χ. Μπάτση και τον γεν . γραμματέα Γιώργο Τσιμτσιρίδη.

Θεοδώρα Τζάκρη: «Προσλάβετε επιτυχόντες

 από τον πανελλήνιο γραπτό
διαγωνισμό 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ προκειμένου να καλυφθούν οι 426 θέσεις της

προκήρυξης 2ΓΒ/2023 που παρέμειναν κενές»

Βελόπουλος: “Ο πρωθυπουργός θα μας πει ποιος φταίει εκτός από τον καιρό;”

Βελόπουλος: “Ο πρωθυπουργός θα μας πει ποιος φταίει εκτός από τον καιρό;” 

Για ένα κράτος μπάχαλο, ρουσφετολογικό, διεφθαρμένο, μπανανία επί 40 χρόνια», μίλησε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή όπου ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για τα κυβερνητικά μέτρα ανασυγκρότησης των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου, αλλά και για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Αν είχαμε αντιπυρικό υγρό, ούτε η Ρόδος θα καιγόταν, τόνισε και ρώτησε τον πρωθυπουργό γιατί η Ρόδος τέθηκε εκτός από τη σημερινή διαδικασία στη Βουλή.

Κουτσούμπας: “Το μάθημα για εσάς, γίνεται πάθημα για τους άλλους”

Κουτσούμπας: “Το μάθημα για εσάς, γίνεται πάθημα για τους άλλους” 


 

“Εμείς, κύριοι της κυβέρνησης, σας κρίνουμε για το πώς αντιμετωπίζετε τις πραγματικές ανάγκες των πλημμυροπαθών” τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Το «φταίνε οι προηγούμενοι» δεν πιάνει πια γιατί εσείς είστε οι προηγούμενοι

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Το «φταίνε οι προηγούμενοι» δεν πιάνει πια γιατί εσείς είστε οι προηγούμενοι
 
Είστε αντιμέτωποι με τα προβλήματα που δεν λύσατε και αυτά που δημιουργήσατε. Σταματήστε να κραδαίνετε το εκλογικό σας ποσοστό ως καθαρτήριο των ευθυνών σας», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στους δρόμους οι ελεύθεροι επαγγελματίες: Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για το νέο φορολογικό (Φωτογραφίες & video)

Στους δρόμους οι ελεύθεροι επαγγελματίες: Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για το νέο φορολογικό (Φωτογραφίες)
 
 
Επιστήμονες, δικηγόροι, έμποροι, οδηγοί ταξί και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας και των μεγάλων πόλεων.

Φάμελλος κατά Μητσοτάκη: Αφήσατε τη χώρα αθωράκιστη απέναντι στην κλιματική αλλαγή

Φάμελλος κατά Μητσοτάκη: Αφήσατε τη χώρα αθωράκιστη απέναντι στην κλιματική αλλαγή
 
«Αφήσατε αθωράκιστη τη χώρα στις φυσικές 
καταστροφές, ενώ υπήρχαν τα εργαλεία που ζητούσε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήδη από το 2018 και 2019», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης: Το σχέδιο για την επόμενη ημέρα σε Θεσσαλία και Έβρο - Οι 3 προτεραιότητες της κυβέρνησης - «Διπλασιάζουμε τα κονδύλια κρατικής αρωγής»

Κυριάκος Μητσοτάκης/ Eurokinissi 

 

«Η κλιματική αλλαγή είναι πραγματικότητα που δεν πρέπει να εμπεριέχει κομματικές αντιπαραθέσεις, αλλά συναινέσεις και κοινές δράσεις», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, ενώ παρουσίασε όλο το πλέγμα των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί τόσο στη Θεσσαλία όσο και στον Έβρο.

Μυστηριώδης ασθένεια του αναπνευστικού συστήματος εξαπλώνεται σε σκύλους στις ΗΠΑ - Ποια είναι τα συμπτώματα και γιατί τρομάζει

 

 

Από το Νιου Χάμσαϊρ έως το Όρεγκον των ΗΠΑ, οι ερευνητές προσπαθούν να καταλάβουν τι προκαλεί μια μολυσματική αναπνευστική νόσο στους σκύλους, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις έχει αποβεί θανατηφόρα.

Κουνάει μαντήλι σήμερα η Αχτσιόγλου

Κουνάει μαντήλι αύριο η Αχτσιόγλου
Οι πληροφορίες επί το πιεστηρίου για την αποχώρηση της Αχτσιόγλου. Ποιος θα είναι ο επικεφαλής.

Κλειστή η εστίαση σήμερα Τετάρτη στην Έδεσσα

Το σωματείο επαγγελματιών εστίασης Έδεσσας, καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά με κλείσιμο των καταστημάτων σήμερα Τετάρτη

Ο καιρός

Στα δυτικά, τα νότια και τα βορειοανατολικά καθώς και στην ανατολική νησιωτική χώρα βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την ανατολική Θράκη.

(3)