Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΤΑΡ και το Ίδρυμα Μποδοσάκη ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων

Αθήνα, Ελλάδα. Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ AG) και το Ίδρυμα Μποδοσάκη ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με αντικείμενο τον εντοπισμό, την προετοιμασία, την υλοποίηση και την παρακολούθηση κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων στην Ελλάδα.

Γ. Καρασμάνης για ΠΑΑ : ο Αποστόλου παραπλανά και τον Πρωθυπουργό


Ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση :

Ιmathia Quality-ΙQ». Παρουσίαση της πολιτιστικής και γαστρονομικής Ημαθίας, 13-15 Οκτωβρίου, στο «Ζάππειο» Μέγαρο





Για πρώτη φορά, οι φορείς της Π.Ε. Ημαθίας, οργανώνουν συντονισμένα, την προβολή των

Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων της επαρχιακής οδού από τον Κοπανό μέχρι τα όρια της Π.Ε Πέλλας


Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν από την Π.Ε Ημαθίας οι εργασίες αποκατάστασης τμημάτων της επαρχιακού οδού, από τον Κοπανό μέχρι τα όρια της Π.Ε Πέλλας (προς Σκύδρα).

Πρόσκληση για εγγραφή ενδιαφερομένων στο μητρώο μελετητών της Ο.Τ.Δ. της ΑΝ.ΠΕ.

H ΟΤΔ της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.) στα πλαίσια του προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων-CLLD/LEADER –Μέτρο 19 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ-Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του ΠΑΑ 2014-2020, με την υπ. αριθμ. 284/06.09.2017 απόφαση, προχωρά στη δημιουργία μητρώου μελετητών / μελετητικών γραφείων με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των υποψήφιων δικαιούχων για την υποβολή επενδυτικών προτάσεων στο πλαίσιο υλοποίησης του παραπάνω τοπικού προγράμματος.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΜΕ 2017

Η Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. – (ΑΝ.ΠΕ), σε συνέχεια της υπ’ αριθμόν 284/06-09-2017 Απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου (Δ.Σ.),
ανακοινώνει

Στον 2ο όμιλο Αλμωπός και Εδεσσαϊκός



Αναλυτικά οι οκτώ όμιλοι είναι οι εξής:

(3)