Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 7 και 8 Οκτωβρίου



Σάββατο 16.00

Προσπαθεί να φιμώσει τον τοπικό τύπο ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Γεώργιος Σαββίδης




ΜΥΝΗΕΙ ΤΑ ΜΜΕ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ

Καταθέτει την μήνυση κατά του Δημάρχου Αλμωπίας ο Δημήτρης Βέσκος






Ζήτημα χρόνου είναι πλέον η κατάθεση της μήνυσης του δημοτικού συμβούλου Αλμωπίας  Δημήτρη Βέσκου  ,κατά του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου , με τον συνδυασμό του Δημάρχου.

Αλμωπός-Νάουσα













Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία (Ε.Δ.Ε.) διοργανώνει το 18ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο & Διεθνή Ημερίδα με αντικείμενο:

Στις 26/5/2017 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας είχε πραγματοποιηθεί ενημέρωση από δυο εκπρόσωπους του Υπουργείου Εργασίας, στους οικιστές των Εργατικών κατοικιών Έδεσσας,  Σκύδρας και Αριδαίας  καθώς και τους δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ για τις λύσεις που θα δοθούν.
Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκός για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ, αντιμετωπίζει τους Ίκαρους Γιαννιτσών

ΚΕΠ Έδεσσας - Πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας για Παροχή Χρηματικών Βοηθημάτων σε Πολύτεκνες Μητέρες έτους 2017

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Έδεσσας ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι στις 6/10/2017 ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας για Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων σε Πολύτεκνες Μητέρες έτους 2017 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6/11/2017.
Γιάννης Σηφάκης :  Να μην ανησυχούν οι αγρότες, οι αποφάσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου θα υλοποιηθούν όσον αφορά τις αποζημιώσεις από βροχοπτώσεις στα ροδάκινα.

(3)