Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Όλα σωστά με τα εισιτήρια στα Λουτρά Πόζαρ διαβεβαιώνει ο Δήμαρχος






 Στην αντεπίθεση περνά ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της Επιχείρισης των Λουτρών Πόζαρ για το θέμα καταγγελίας  περί ύπαρξης εισιτηρίου  χωρίς αναγραφόμενη τιμή σε αυτό

Σοβαρεύει η κατάσταση με ατιμολόγητα εισιτήρια στα Λουτρά Πόζαρ



 
ΗΞΕΡΑΝ Η ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ 
ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΥΝ 
ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ;

Επίσημες οδηγίες: Πού και πώς φοράμε μάσκα από Δευτέρα - Πώς κυκλοφορούμε έξω και στα ΜΜΜ

photo: EurokinissiΔόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα οι επίσημες οδηγίες για το πού και πώς φοράμε μάσκα από αυτή τη Δευτέρα 4 Μαΐου αλλά και τι ισχύει για τα ΜΜΜ.
Μεταξύ άλλων παρέχονται και αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορεί να φτιάξει κάποιος μάσκα μόνος του. Άλλωστε, η χρήση της είναι απαραίτητη για τα ΜΜΜ.

"Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις" Οδυσσέας Ελύτης





*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Άστατος καιρός με συννεφιά και ζέστη


 – Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι

Έως επτά μποφόρ στα πελάγη

Απειλές και προτάσεις δωροδοκίας για όσους ασκούν κριτική στον Δήμο Αλμωπίας




Αντί εξηγήσεων για το τι ακριβώς έχει συμβεί  με εισιτήρια λουτροθεραπείας  στα Λουτρά Πόζαρ, στα οποία δεν αναγράφονταν τιμές ,όπως κατήγγειλε ο πρώην επί σειρά ετών πρόεδρος  του Συλλόγου Κυνηγών Αλμωπίας ,Γιάννης Στεφανίδης .

Η Μέρκελ αναβάλλει την επαναλειτουργία των σχολείων μετά τις πιέσεις επιδημιολόγων και κρατιδίων

 Η Μέρκελ αναβάλλει την επαναλειτουργία των σχολείων μετά τις πιέσεις επιδημιολόγων και κρατιδίωνΑλλάζει τα πλάνα της η Μέρκελ που όπως όλα δείχνουν παίρνει πίσω την απόφαση για το πλήρες άνοιγμα σχολείων και νηπιαγωγείων, αλλά και την επανέναρξη των αγώνων ποδοσφαίρου της Μπουντεσλίγκα, όπως ανέφερε το περιοδικό «Focus».

Κορονοϊός: Απόφαση για άρση μέτρων σε στρατό, ναυτικό, αεροπορία - Ημερομηνίες

Κορονοϊός: Απόφαση για άρση μέτρων σε στρατό, ναυτικό, αεροπορία - ΗμερομηνίεςΓΕΕΘΑ: Σταδιακή άρση των ισχυόντων μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας COVID-19 σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης για τη σταδιακή επάνοδο στη νέα κανονικότητα. Τι αποφάσισαν για μετακινήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, ορκωμοσίες, στρατιωτικές σχολές, θέρετρα, πρατήρια κ.ά. - Όλες οι λεπτομέρειες.

(3)