Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Απειλές και προτάσεις δωροδοκίας για όσους ασκούν κριτική στον Δήμο Αλμωπίας




Αντί εξηγήσεων για το τι ακριβώς έχει συμβεί  με εισιτήρια λουτροθεραπείας  στα Λουτρά Πόζαρ, στα οποία δεν αναγράφονταν τιμές ,όπως κατήγγειλε ο πρώην επί σειρά ετών πρόεδρος  του Συλλόγου Κυνηγών Αλμωπίας ,Γιάννης Στεφανίδης .
για να σταματήσει κάθε αρνητική εντύπωση   για τα Λουτρά Πόζαρ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας  περίεργα σχόλια  απειλών ή έμμεσων ,αλλά σαφών δωροδοκιών .Σχόλιο πολύ καλά πληροφορημένου ,που προφανώς γνωρίζει από την διαδικασία των εισιτηρίων  αναφέρει ότι   «Όσο για το εισιτήριο που βρέθηκε χωρίς αρίθμηση οφείλεται σε λάθος στην εκτύπωση αλλά υπάρχει θεώρηση της τράπεζας οπότε δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα.» Μόνο που η καταγγελία δεν έκανε λόγο  ότι ήταν χωρίς αρίθμηση ,αλλά  χωρίς τιμή. Αφήνει  δηλαδή  να εννοηθεί   ο σχολιαστής "" ‘ότι υπάρχουν και τέτοια εισιτήρια , χωρίς αρίθμηση; Ακόμα χειρότερα.

 Ο σχολιαστής αποκαλύπτει πως θα γίνουν οι επιλογές των υδρονομέων . Με πιέσεις.Γράφει:

«Σαμαντη τι εγινε πλησιαζει ο ορισμος ων υδρονομεων και εχεις λυσσαξει στα fake news για να μπει ο αδερφος σου?»

Εμείς ρωτάμε : Ποια fake news; Κατονόμασε ένα.  Εδώ γίνεται λόγος για την επιχείρηση των Λουτρών και όχι  για όλο τον Δήμο συνολικά. Μέσα στον πανικό σου μην  αποκαλύπτεσαι. Ψυχραμία. Για σοβαρό πόστο κάνουμε πιέσεις… Είτε σου αρέσει είτε όχι είναι από τους καλύτερους υδρονομείς. Άλλοι τον χρησιμοποιούσαν χωρίς να εμπλέκεται πουθενά ή να έχει κάποιες ευθύνες  και μας απειλούσαν ότι δεν θα τον κάνουν υδρονομέα επειδή ασκούσαμε εμείς κριτική , δηλαδή το αυτονόητο. Παράλληλα  επιβεβαιώνεις  την γενική εντύπωση που υπάρχει για διοικούντες  ότι θεωρούν ότι ο Δήμος και οι επιχειρήσεις   του ,είναι φέουδο τους  και όσοι τους σιγοντάρουν έχουν μόνο να … κερδίσουν

Τα  επίμαχα σχόλια¨


Σαμαντη τι εγινε πλησιαζει ο ορισμος ων υδρονομεων και εχεις λυσσαξει στα fake news για να μπει ο αδερφος σου?
Και δίκιο να έχετε δεν μπορει εύκολα να πειστει κάποιος που έχει δει τα υποτιθεμενα "λεπτομερή" ρεπορταζ σας για σκάνδαλα στον Δήμο Αλμωπίας πρέπει να αλλάξετε ρότα γενικά ολοι οι δημοσιογραφοι και μονο να κερδισετε θα έχετε πιστέψτε με. Φτάνει με τις συστρατευσεις με σκοπο το να βλάψεις κάποιον χωρίς αποτέλεσμα κιόλας. ( Σ.Σ. Τόση  κοντινή
  πληροφόρηση πια;) 
 Διοτι αν δεν κάνω λάθος όλοι μας νοιαζόμαστε για το καλό του τόπου μας.
Οσο για το εισιτηριο που βρέθηκε χωρίς αρίθμηση οφείλεται σε λάθος στην εκτυπωση αλλα υπάρχει θεώρηση της τράπεζας οπότε δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα.(σ.σ. καλύτερα να γνωρίζει τα πράγματα δεν γένεται)




ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ
 
Ανώνυμος1 Μαΐου 2020 - 10:13 π.μ.

Παλι θα παρακαλας να μπει υδρονομεας ο αδερφος σου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)