Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ








  Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 10.07.14 στην Νάουσα σύσκεψη φορέων ( αγροτικών συλλόγων, αγροτικών συνεταιρισμών, μεταποιητών, εμπόρων κλπ) με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το ροδάκινο. Η σύσκεψη οργανώθηκε από τις Νομαρχιακές Επιτροπές ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και Πέλλας.

Κακοδιαχείριση και σπατάλη στην ΕΠΣ Πέλλας



 


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ 
ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

Ειδικότητες στο ΙΕΚ Αριδαίας






Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ προτείνει για το Χειμερινό Εξάμηνο 2014Β΄τις παρακάτω ειδικότητες με την προσδοκία
να εγκριθούν από τη ΓΓΔΒΜ και να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον τουλάχιστον 15 εγγεγραμμένων σπουδαστών ώστε να λειτουργήσουν από 1 Οκτωβρίου 2014.

Τσιπρας: Να βρεθεί άμεση λύση, για τους αγρότες της Ημαθίας

Να δοθεί άμεση λύση για τους ροδακινοπαραγωγούς της Ημαθίας και της Πέλλας, που βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς η σοδειά τους (επιτραπέζια ροδάκινα) παραμένει  απούλητη στα ψυγεία ή πάνω στα δένδρα, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος περιοδεύει σήμερα στο νομό Ημαθίας.
«Δεν είναι δυνατό το κόστος παραγωγής του ροδάκινου να είναι 0,25 ευρώ το κιλό,

5ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ




Από την 26η Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου 2014 διεξήχθησαν οι εργασίες του 5ου Θερινού Σχολείου Φυσικής στα Γιαννιτσά. Διοργανωτής ήταν η Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Στη διοργάνωση συμμετείχαν το 1ο, το 2ο, το 3ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών και το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστήμων (Ε.Κ.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ ΣΤΗ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ



 Την Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 9:00μ.μ  στο ανοιχτό θέατρο Γαβαλιώτισσα στην Έδεσσα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι αγαπούν το θέατρο για μια και μοναδική παράσταση 
ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ
του Φώτη Σπύρου
Mια φορά και έναν καιρό… και το ταξίδι ξεκινά!

(3)