Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ο Χρήστος Μήτσκας (Λούπου) και Δερμεντζόγλου στους Προμάχους 


Την απόκτηση του Μήτσκα (Λούπου) από τον ΑΡΗ Λουτρακίου και ανακοίνωσε

Τραυματισμός στρατιωτικού στον δρόμο Αριδαίας –Εξαπλατάνου
Ένας 30χρονος στρατιωτικός (ΕΠΟΠ) από τον Εξαπλάτανο τραυματίσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στο 3ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου.

Η κλήρωση του ΠΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Εξαπλατάνου


Στην κλήρωση που έγινε την Παρασκευή 29/7/2016 και ώρα 8μ.μ  (στο χώρο του πρώην Δημαρχείου)

Γιάννης Σηφάκης: Να ενταχθούν οι Ομάδες Παραγωγών της Πέλλαςστο φετινό  πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης 7800 τόνων ροδακίνων και νεκταρινιών σε ευπαθείς ομάδες (λόγω Ρώσικου εμπάργκο)  που υπογράφηκε χθες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης 

Ποιοι εκβιάζουν τον Δήμαρχο Αλμωπίας; 

Ακόμα

Στάζει μέλι για την Όρμα και φαρμάκι για το Λουτράκι ο Δ. Μπίνος
Για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Αλμωπίας  και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών ΠΌΖΑΡ,διατράνωσε την αγάπη του για την Όρμα και την απέχθειά του για το Λουτράκι.

Αυγουστιάτικη πανσέληνος στη Πέλλα
 Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει κάθε χρόνο την αυγουστιάτικη Πανσέληνο και διοργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα στον Δήμο Έδεσσας 
Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι συμπολίτες μας ρίχνουν κλαδιά, οικοδομικά υλικά και διάφορα

Φωνάζουν στην Ξιφιανή για γαστρεντερίτιδα

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ κάτοικοι της Ξιφιανής  βγαίνουν πλέον ανοιχτά και δημόσια και κράζουν τους υπεύθυνους του Δήμου Αλμωπίας,  για την τριτοκοσμική κατάσταση που έχει περιέλθει το χωριό τους, από την γενική αδιαφορία όπως επικαλείται δημότης ότι υπάρχει απέναντι στην καθημερινότητα, τις επιτακτικές ανάγκες στα κτήματα και τη δημόσια υγεία!

Εκβιασμούς καταγγέλλει ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Να τους γνωστοποιήσει 
στους πολίτες 
και την εισαγγελία .
Διαφορετικά να παραιτηθεί.


Χ. Χουρσόγλου: «Τουρίστας» ο Δήμαρχος ΑλμωπίαςΤουρίστα χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Αλμωπίας  ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου που εκλέχτηκε με την παράταξή του. Κάλεσε δε τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους να τον συνεφέρουν για το καλό της περιοχής.

Ατασθαλίες με τις αναθέσεις στη συντήρηση αρδευτικών γεωτρήσεωνΣΥΜΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Μπαράζ τροπολογιών: Ποιες αποσύρθηκαν...

Στην απόσυρση τροπολογιών που αφορού, τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και την παραχώρηση έκτασης του...

Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Μεγιστοποίηση του αριθμού των ώριμων έργων για ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ,


Την αναπτυξιακή στρατηγική για την Πέλλα παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης για την επιτάχυνση των διαδικασιών υλοποίησης του νέου ΕΣΠΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

(3)