Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Χ. Χουρσόγλου: «Τουρίστας» ο Δήμαρχος Αλμωπίας



Τουρίστα χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Αλμωπίας  ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου που εκλέχτηκε με την παράταξή του. Κάλεσε δε τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους να τον συνεφέρουν για το καλό της περιοχής.

Μεταξύ άλλων ο Χ. Χουρσόγλου επισήμανε ότι ο Δήμος έπρεπε να διαμαρτυρηθεί έντονα και δημόσια για τον αποκλεισμό της Δέσποινας Ζαπουνίδου από τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Ζήτησε περισσότερη έμπρακτη στήριξη του Αλμωπού .
 Χαρακτήρισε πολύ λίγο τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ , ζητώντας ταυτόχρονα από τον Δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλίες και αποφάσεις για να σταματήσει το μαρτύριο των καθημερινών διακοπών νερού στην Αριδαία.
Ζήτησε να μάθει τι ακριβώς γίνεται με το έργο διαπλάτυνσης του δρόμου Αριδαίας –Εξαπλατάνου  και επικαλέστηκε πληροφορίες που φέρουν το έργο να σταματά και πάλι. Τόνισε ότι πρέπει να γίνει σωστά  και οπωσδήποτε πρέπει να διαπλατυνθεί η λεγόμενη μαύρη γέφυρα.
Επεσήμανε για μια ακόμα φορά την εγκατάλειψη του κάμπου της Αριδαίας , αλλά και άλλων περιοχών ,  από την δημοτική αρχή και τα δικαιολογημένα παράπονα που υπάρχουν . Μετέφερε και την άθλια κατάσταση που βρίσκεται η άρδευση στον κάμπο της υδραίας που ποτιζότανε από το χωματόφραγμα που γινότανε μέχρι πέρισυ.

Κατήγγειλε ότι οι υδρονομείς πληρώθηκαν μόλις 270 ευρώ  , ενώ όλοι οι αιρετοί πληρώνονται στην ώρα τους με πολλαπλάσια ποσά.

7 σχόλια:

  1. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΥΤΙΩΣ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΤΕΡΕΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ
    "ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ"
    ΡΕ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο μείνε εντός του θέματος.Υπαρχουν και άνθρωποι σχετικοί και γνωστες των πραγμάτων.Αυτα που λες καλό είναι να έχουν βάση.π.χ.τι σχέση έχει ο Μπινος με το θέμα της Ζαπουνιδου!Δεν μιλάμε μόνο για να ακουστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΡΕΙΠΙΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΕΝΩ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αβρέ χουρσόγλου εάν εμπαινε κανά χιλιαρικάκη στή τσέπη σου σάν αντιδήμαρχος μόλτσε θά ησουνα. Τώρα ουτε 1 ουτε Χ ουτε 2αρι μπορώ νά σε παίξω. Τώρα εισαι κουβά. Λυπάμαι αλλα κουβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αν.Αλμωπια ευχαριστει τον Χουρσογλου για την χρυση οκταετια της αντιδημαρχιας του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)