Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Χρυσάνθεμα(οκτωβρούθκια)

Γράφει ο Ρηγίνος Μέσσιος

Εξωγήινοι δίνουν εντολές στον Δήμο Αλμωπίας




 

Την ουρά κάτω από τα σκέλια βάζει η δημοτική αρχή Αλμωπίας. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης με εξώδικη απάντηση στον Γ. Πασχαλίδη , υποστηρίζουν  ότι ουδέποτε έδωσαν  εντολή σε εταιρία που απορρίφτηκε από την επιτροπή ενστάσεων από τον διαγωνισμό  για την επισκευή και συντήρηση  αρδευτικών  γεωτρήσεων .

Η επέτειος του ΟΧΙ στους Προμάχους

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, οι Πρόμαχοι τίμησαν την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Γιόρτασαν στο Δήμο Σκύδρας την επέτειο του ΟΧΙ

  - Μήνυμα της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου


Την ογδοηκοστή επέτειο της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940 τίμησε με σεβασμό, ευγνωμοσύνη και υψηλό φρόνημα ο Δήμος Σκύδρας με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020. 

Κλείνουν τμήματα του γυμνασίου Αριδαίας λόγω κορονοιού

Συνεχίζουν την τακτική της γενικής συσκότισης  για τον κορονοιο


ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ

 

Ενημερώστε

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

 


 

Κύπελλο Ελλάδας

  

 

 

*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Μετάλλαξη είναι όταν ο σύντροφος Μιχάλης "ντύνεται" Νεοδημοκράτης και ο σύντροφος Γιάννης Συριζαίος...

 


 

Εικάζω ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν έχει επί της ουσίας ασπαστεί το ακριβές ιδεολογικό περίγραμμα της Ν.Δ...

Δ. Μπίνος: «H Ενότητα εγγύηση για όλα »

 

 

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Αριδαίας παρέστη ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος για τη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Υποκρισία...

 



Όταν τα πολιτικά και οικονομικά συστήματα απειλούνται, όσοι τα συναπαρτίζουν ψάχνουν για μαύρο πρόβατο. Συμμέτοχοι σε μια πορεία -ένοχοι και αθώοι, ανύποπτοι και εμπλεκόμενοι- αναζητούν τον... 

(3)