Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Πέθανε ο Χρήστος Οικονόμου – Πρώην υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου και πατέρας νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Πέθανε ο Χρήστος Οικονόμου – Πρώην υπουργός του Ανδρέα Παπανδρέου και πατέρας νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ 

 

Ο Χρήστος Οικονόμου πέθανε στα Τρίκαλα στα 88 του χρόνια. Συνέδεσε το όνομά του με το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αύριο ο γιος του, ορκίζεται βουλευτής

«Αγκάθια» οι άγονοι πλειστηριασμοί

 

Βελτιώσεις και επιτάχυνση καταχώρισης κτηματολογικών δικαιωμάτων ζητά η Ε.Ε. ● Η έλλειψη χρηματοδότησης για δυνητικούς ενδιαφερόμενους αγοραστές, το πλαίσιο των διαδικασιών και το γεγονός ότι το 78% όσων ολοκληρώθηκαν ήταν ανεπιτυχείς, είναι τα στοιχεία που καταγράφονται με ανησυχία στη 2η Έκθεση Εποπτείας για την Ελλάδα ● Λόγω εκλογών, οι servicers έχουν αποφασίσει να «παγώσουν» τις δημοπρασίες οικιστικών ακινήτων αξίας κάτω των 70.000 ευρώ.

ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ


 Χρηστο γερά

Πρωτοφανείς εξελίξεις στη Δικαιοσύνη: Γιατί παραιτήθηκαν 23 Αρεοπαγίτες από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Πρωτοφανείς εξελίξεις στη Δικαιοσύνη: Γιατί παραιτήθηκαν 23 Αρεοπαγίτες από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

 
 
 
Ισχυρές αντιδράσεις για τις παραλείψεις 150 δικαστών προκάλεσαν την αποχώρηση 23 Αρεοπαγιτών από την ΕνΔΕ.

Δεν έχουν τον θεό τους στο ΠΑΣΟΚ

 

Οργισμένη αντίδραση Καστανίδη κατά Ανδρουλάκη: «Προσωπική προσβολή, με ενημέρωσε μαζί με τον Τύπο»
  ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΓΝΌ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

Οργισμένη αντίδραση Καστανίδη κατά Ανδρουλάκη: «Προσωπική προσβολή, με ενημέρωσε μαζί με τον Τύπο»

Dentist Pass: Δημόσια Υγεία στην πράξη - Γράφει ο Χρυσοβαλάντης Μιλτιάδης

 

Από 24/5 και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσω του προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας Dentist Pass, παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας προληπτικών πράξεων για όλα τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Συγκεκριμένα, μέσω αίτησης στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr, οι γονείς ή κηδεμόνες, δύνανται να υποβάλουν αίτηση για όλα τα παιδιά, με σκοπό την χρηματοδότηση προληπτικών πράξεων ύψους 40 ευρώ ανά ωφελούμενο παιδί που αφορούν σε:

Υπεραιωνόβιοι



Περίπου 179.000 είναι -σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Μ. Σταυριανουδάκη (ΑΝΤ1)- οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους που ξεπερνούν τα 100 έτη ηλικίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΧΡΥΣΗΣ

 



Ο Χάρης Λαζαρίδης είναι ένας νέος άνθρωπος, που αγαπά το χωριό του και έχει τη διάθεση να προσφέρει, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και θα δώσει τις ανάλογες λύσεις, επειδή γνωρίζει καλά τα προβλήματα του χωριού του.

Εκλογές Ιουνίου: Το μπόνους εδρών και οι λίστες

 

Οι εκλογές του Ιουνίου θα διεξαχθούν με τον νέο εκλογικό νόμο της ενισχυμένης αναλογικής, που επαναφέρει το μπόνους εδρών προς το πρώτο κόμμα, με τη διαφορά ότι αυτό το μπόνους δεν είναι πλέον σταθερό αλλά κλιμακούμενο, ανάλογα με το ποσοστό του πρώτου κόμματος.

O ΚΑΙΡΟΣ

Στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

(3)