Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Αγνοείται η τύχη του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη

 Είχε βγει βόλτα με το φουσκωτό του από την Ερέτρια

 

Τελικά βρέθηκε νεκρός

Σε εξέλιξη είναι έρευνες από δύο πλωτά του λιμενικού σώματος και δύο αλιευτικά, για τον εντοπισμό 77χρονου πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Εγκύκλιοι παντού

 


Αγαπητοί συνάδερφοι

Υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θέτει ο Λοβέρδος: «Στόχος, ο υπερδιπλασιασμός των ποσοστών»

Την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής έκανε σήμερα γνωστή ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1. «Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής γιατί πιστεύω πως μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον της παράταξης και να συμβάλλω στο μέλλον της πατρίδας» είπε ο κ. Λοβέρδος.

Τι εισηγείται για την Τουρκία η “δεξαμενή σκέψης” των Δημοκρατικών; Επικεφαλής ένας Ελληνοαμερικανός!

 

ΣΧΟΛΙΟ DEFENCE POINT

Η εισαγωγή του DP στη μελέτη που δημοσίευσε για το μέλλον των σχέσεων Ηνωμένων Πολιτειών και Τουρκίας το συνδεδεμένο με τους Δημοκρατικούς “Center for American Progress”, ανέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας, αφενός το πόσο επηρεάζει τις κυβερνήσεις των Δημοκρατικών και αφετέρου πόσο έξω έπεσε στις εκτιμήσεις και συστάσεις προς την κυβέρνηση Ομπάμα, με αποτέλεσμα τον πλήρη “εκτροχιασμό” της Τουρκίας και του Ερντογάν προσωπικά.

Κώστας Δ. Τσουκαλάς: Το πρόβλημα των εκκρεμών συντάξεων δεν λύνεται με project manager

Κώστας Δ. Τσουκαλάς: Το πρόβλημα των εκκρεμών συντάξεων δεν λύνεται με project manager

Το 2013 ήταν όπως φαίνεται πιο εξελιγμένα τα συστήματα λογισμικού, καθώς οι περικοπές στις συντάξεις που ψηφίστηκαν την 12η Νοεμβρίου του 2012 εφαρμόστηκαν άμεσα από 1 Ιανουαρίου του 2013, μέσα σε έναν ακριβώς μήνα.

Πυρ Σαμαρά κατά Μητσοτάκη!

Βασίλης Σκουρής
Βασίλη Σκουρή

«Όχι» από τον πρώην πρωθυπουργό σε διερευνητικές επαφές, προσφυγή στη Χάγη και σε Συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία! «Τον επεκτατιστή μόνον αποτρεπτικά μπορείς να τον αντιμετωπίσεις», διαμηνύει ο πρώην πρωθυπουργός, διαφοροποιούμενος πλήρως από την κυβερνητική πολιτική στα ελληνοτουρκικά.

Μετάλλαξη: Μολύνονται ξανά ακόμη και όσοι έχουν νοσήσει από κορονοϊό

κορονοϊός, αεροδρόμιο

Οσα είπε στο OPEN TV για την μετάλλαξη του κορονοϊού η λοιμωξιολόγος Ειρήνη Ηλιάκη, λέκτορας του Χάρβαρντ

Κολχικίνη: Στη μάχη κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα - Ποιους ασθενείς αφορά και πότε θα χορηγείται

Κολχικίνη: Στη μάχη κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα - Ποιους ασθενείς αφορά και πότε θα χορηγείται

Η κολχικίνη «ρίχνεται» άμεσα στη μάχη κατά του κορονοϊού μετά το «πράσινο φως» που άναψε η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Τι συμβαίνει με τα εμβόλια;

Βασίλης Σκουρής
Βασίλη Σκουρή

Αρχίζουν και νομικές προσφυγές χωρών-μελών της ΕΕ κατά φαρμακοβιομηχανίας! Γιατί η Κομισιόν δεν δίνει στη δημοσιότητα τις συμβάσεις που έχει υπογράψει, υποστηρίζοντας ότι είναι …απόρρητες;

Το μεγάλο κόλπο: Λιγότερα εμβόλια για τα ίδια λεφτά δίνει η Pfizer;

Βασίλης Σκουρής
Βασίλη Σκουρή

 Οι συμφωνίες της εταιρείας προβλέπουν ότι θα παραδίδει δόσεις (όχι μπουκαλάκια…) εμβολίου και για αυτές τις δόσεις θα πληρώνεται! Τώρα αυξάνει τις δόσεις που έχει το κάθε εμβολιο! Τι γράφει το Κ-REPORT του Κώστα Καλλίτση. 

(3)