Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Συζητήθηκε στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση της Θ. Τζάκρη για το πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών στους παιδικούς σταθμούς«Καταβάλλεται προσπάθεια να εξευρεθούν τα κονδύλια για την συνέχιση του προγράμματος  στα  ίδια επίπεδα με πέρσι» απάντησε ο Υφυπουργός Εργασίας Ι. Πλακιωτάκης


Φροντίζει καθημερινά το πάρκο στο Κάτω Γραμματικό
Τη φροντίδα του πάρκου της εισόδου του Κάτω Γραμματικού έχει αναλάβει  γυναίκα κάτοικος του

Αποχώρησε από την προεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών Πέλλας ο Δαμιανός Καρακελίδης
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΨΑΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Η Ακαδημία μπάσκετ «Γ.Α.Σ. Έδεσσας 2011» πραγματοποίησε την ετήσια   γιορτή της με την οποία έκλεισε το 3ο έτος λειτουργίας της. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/6 στο ΔΑΚ Έδεσσας με μεγάλη επιτυχία. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά την Ακαδημίας, γονείς, αλλά φίλοι του συλλόγου και του αθλήματος.

Ευχαριστήριο Στ. ΑβραμίκαΘέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που μου δείξατε εμπιστοσύνη και με τιμήσατε με την ψήφο σας ,καθώς και εσάς που που αγωνιστήκατε μαζί μου και με βοηθήσατε στον αγώνα για την εκλογή μου .

Θ. Τζάκρη: «Συνέντευξη στην Αναξιοκρατία» το νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το νέο σύστημα επιλογής προϊσταμένων στην δημόσια διοίκηση 

«Συνέντευξη στην αναξιοκρατία» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την επιλογή προϊσταμένων στην δημόσια διοίκηση η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη κατά την εισήγησή της στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

7-21