Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Υ πάρχει ή όχι κρούσμα κορονοιού στην Φούστανη;


 


Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Αλμωπία από πληροφορία που δημοσιεύτηκε σε τοπική ιστοσελίδα η οποία κάνει λόγο για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊου   στο νοσοκομείο της Έδεσσας

Συνάντηση κορυφής

Χαίρω πολύ .

Αλέξης Τσίπρας: Προσωπική παρέμβαση του κ. Μητσοτάκη και ένταξη όλων των ελευθέρων επαγγελματιών στο επίδομα των 800 ευρώ

Να παρέμβει προσωπικά και να πάρει πίσω την "απαράδεκτη" ρύθμιση περί προγραμμάτων κατάρτισης και να εντάξει τους ελεύθερους επαγγελματίες χωρίς καμία εξαίρεση στο επίδομα των 800 ευρώ, ζητά από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε τηλεδιάσκεψη με το Προεδρείο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας.

Επιστολή Δημάρχων Καστοριάς σε Μητσοτάκη: Η απραξία σας θέτει σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών μας

Για απραξία, παρά τις εκκλήσεις τους για βοήθεια, κατηγορούν την κυβέρνηση με επιστολή τους οι δήμαρχοι της ΠΕ Καστορίας.

Ιατρικές συνταγές με… SMS – Ποια είναι η διαδικασία

Στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορονοϊού
Με αφορμή την ανάγκη για κοινωνική απόσταση λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού, το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης ανακοίνωσε ότι άλλος ένας κλάδος της υγείας, μπαίνει στην ψηφιακή εποχή

Αποζημιώσεις κοροϊδία από τον ΕΛΓΑ


   
 Τι παίρνουν
 τα χωριά 




Μόνο κοροϊδία μπορούν να χαρακτηριστούν  τα ποσά των αποζημιώσεων  από τον ΕΛΓΑ. Αναλυτικά τα ποσά που λαμβάνει κάθε χωριό για τις αποζημιώσεις   είναι τα εξής

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Δελτίο Τύπου για κυβερνητικά μέτρα και ευεργέτες



 Η Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (ΕΝΙΠ) αναφορικά με τα κυβερνητικά μέτρα ενίσχυσης των ιδιωτικών επιχειρηματικών συμφερόντων στην Υγεία και την δραστηριοποίηση ευεργετών ανακοινώνει τα εξής :

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή – Πότε θα είναι η τελευταία φορά που θα γυρίσουμε τα ρολόγια

Η ΕΕ είχε αποφασίσει να «παγώσει» ο χρόνος

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Μαρτίου αλλάζει η ώρα σε θερινή και πάμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά.

Τι ισχύει για ασφαλιστικές εισφορές, οφειλές σε ρύθμιση...


... υποχρεώσεις προς ΔΟΥ, επιταγές και ενοίκια...

Ασφαλιστικές εισφορές - Οφειλές σε ρύθμιση

Πλήρη απαλλαγή για δύο μήνες από τα Δημοτικά Τέλη, ζητά ο Θ. Θεοδωρίδης στον Δήμο Πέλλας



 Την απαλλαγή των δημοτών από δημοτικά τέλη ζητά με την παρακάτω  επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού  «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»   Θεόδωρος Θεοδωρίδης

ΥΠΕΞ: Συγχαίρουμε τη Β. Μακεδονία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ




Τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας, συνεχάρη με ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Ανάγκη κατεπειγόντων μέτρων για τα Ιδρύματα Πρόνοιας, τα γηροκομεία και τους οίκους ευγηρίας εν μέσω πανδημίας.


ΕΡΩΤΗΣΗ  ΚΚΕ 
Προς τους Υπουργούς Υγείας και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Μια προσέγγιση στα γεγονότα με αιρετική ματιά...



 


*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Γεωργιάδης: Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα επεκταθεί πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου

Γεωργιάδης: Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα επεκταθεί πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με σημερινές του δηλώσεις επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Dikaiologitika News, λέγοντας πως η απαγόρευση κυκλοφορίας θα κρατήσει πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου.

«Καμπανάκι» ΕΟΦ για τα προϊόντα «Red 19/Rot 19» και «Purple Sense» – Τι προκαλούν

χάπιαΟ Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) κατόπιν ενημέρωσης των γερμανικών αρχών, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση των προϊόντων Red 19/Rot 19 και Purple Sense.

Αντιδράσεις για την απόφαση της κυβέρνησης να δώσει 11 εκ. ευρώ στην καμπάνια κατά του κορονοϊού

Το κύριο ερώτημα είναι γιατί χρειάζονται τόσα λεφτά, όταν τα σποτάκια παίζουν δωρεάν
Έντονες αντιδράσεις, τόσο από την αντιπολίτευση, όσο και από τους πολίτες μέσω των αναρτήσεων τους στα κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να εγκρίνει κονδύλι 11 εκ. ευρώ για την καμπάνια κατά του κορονοϊού.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος ζητά «ψαλίδι» σε μετακλητούς και βουλευτική αποζημίωση

Προτείνει τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στη μάχη κατά του κορονοϊού

Γερό «ψαλίδι» στους μετακλητούς, στις αμοιβές και στις αποζημιώσεις βουλευτών, δημόσιων λειτουργών και διοικητών δημόσιων οργανισμών, ζητά με ανάρτησή του στο facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Κορονοϊός: Στους 29 οι νεκροί στη χώρα – Κατέληξε ένας 70χρονος στην Καστοριά

Είναι ο τέταρτος νεκρός στην πόλη

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Μαρτίου ένας 70χρονος νεφροπαθής στο νοσοκομείο της Καστοριάς κατέληξε από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την πανδημία στη χώρα μας στους 29. Ο άτυχος άνδρας, είχε προβλήματα υγείας και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού και τη χορήγηση αντιικού φαρμάκου δεν τα κατάφερε.

(3)