Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Πλήρη απαλλαγή για δύο μήνες από τα Δημοτικά Τέλη, ζητά ο Θ. Θεοδωρίδης στον Δήμο Πέλλας



 Την απαλλαγή των δημοτών από δημοτικά τέλη ζητά με την παρακάτω  επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού  «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»   Θεόδωρος Θεοδωρίδης


Κύριε Πρόεδρε,

Με την επιβολή των μέτρων για την πρόληψη από τον Κορωναϊο εκατοντάδες επιχειρήσεις στο Δήμο μας έχουν πληγεί από αυτά. Συγκεκριμένα κάποιες επιχειρήσεις έχουν αναστείλει συνολικά τη δραστηριότητά τους, ενώ κάποιες άλλες παρόλο που μένουν ανοικτές έχουν δει τις εισπράξεις τους να έχουν υποστεί κατακόρυφη πτώση.

Σε αυτή την έκτακτη και σοβαρή κατάσταση θα πρέπει ως Δήμος να συνδράμουν ώστε να μην οδηγηθούν στο οριστικό λουκέτο όλες αυτές οι επιχειρήσεις.

Για το λόγο (και προκειμένου να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις αυτές έμπρακτα), προτείνουμε να εισαχθεί άμεσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο (που επιθυμούμε να γίνει με τηλεδιάσκεψη) η ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ για δύο μήνες (και για όσο ακόμα χρειαστεί) των καταστημάτων εστίασης και των υπολοίπων επιχειρήσεων που παραμένουν κλειστά όλη αυτή την περίοδο από τα τέλη για τα τραπεζοκαθίσματα, αλλά και από τα Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.

Πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πέλλα Μπροστά
Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)