Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Στο Κλειδί Ημαθίας ο Μ.Σ. Λυκοστόμου
 

 Στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου  Κλειδιού  Ημαθίας ΄΄ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ΄΄  συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του Π.Σ. Λυκοστόμου.

Ελληνοσκοπιανά σύνορα- Η Ειδομένη των χιλιάδων προσφύγων

“Πώς να μείνω στη Συρία; Με αναγκάζουν πέντε διαφορετικές πλευρές να πολεμήσω. Με το στρατό του Άσαντ, με τους ελεύθερους μαχητές (αντάρτες), με το ισλαμικό κράτος, με την Αλ Κάιντα ή με τους Κούρδους; Δεν είχα άλλη επιλογή. Έφυγα, για να φτάσω στην Ευρώπη”. Ο 24χρονος Μαχμούντ Μουσάμπ εργαζόταν σε ένα ειδησεογραφικό σάιτ στη Δαμασκό. Ήθελε να γίνει δημοσιογράφος.


ΦΑΣ Νάουσα – Απόλλων Κρύας Βρύσης (1-3) 
Πολλές δοκιμές έκαναν οι δύο προπονητές στο φιλικό παιχνίδι Νάουσα-Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-3,που έγινε  στο ΔΑΚ Νάουσας, παρουσία 50 περίπου φιλάθλων.

Σφοδρό μπουρίνι και χαλαζόπτωση σε Άρνισσα και Ξανθόγεια – Εκριζώθηκαν δέντρα και προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές σε καλλιέργειες και σταβλικές εγκαταστάσεις

  • Τις πληγείσες περιοχές επισκέφτηκε η Θ. Τζάκρη

Φιλική πεντάρα του Εδεσσαϊκού στο ΣταυροδρόμιΝίκη για τον Εδεσσαικό που στο πρώτο τεστ για φέτος ,που άφησε θετικές εντυπώσεις.

Χρυσιώτης

Δεν θα το πιστέψετε,

Λογαριασμός
Συμφωνώ Γιάννη.

Μπουρίνι στη Βεγορίτιδα προκάλεσε ολοκληρωτικές καταστροφές

Τεράστιες ζημιές προκάλεσε την Παρασκευή 14/8 λόγω θεομηνία σε οικισμούς του Πρώην Δήμου Βεγορίτιδας με τις μεγαλύτερες να καταγράφονται στην Άρνισσα.

Αναγέννηση Γιανιτσών –Αμπελιές 3-1 

Το πρώτο φιλικό ενόψει έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών η Αναγέννηση, που υποβιβάστηκε από την Γ΄Εθνική  με τον Άρη Αμπελειών,που ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1


Συγχαρητήρια Δόξας Μελισσίου


Κον Πρόεδρο και Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Προπονητή -  Ποδοσφαιριστές και φιλαθλους Απόλλωνα Κρυας Βρύσης

7η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

OI        Ο Μ.Α.Σ  «ΔΟΞΑ» Μελισσίου, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠΑΠ Δήμου Πέλλας, διοργανώνει για 7η χρονιά την ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, μια εκδήλωση από τις κορυφαίες στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας, για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και τον ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ (2.500), την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Πάρκο Μελισσίου, με πλούσιο καλλιτεχνικό

(3)